Bespaar meer tijd en krijg meer klanten met een website die bij je past en voor jou werkt.

Zonder hoofdpijn door technisch geneuzel; volledig ontzorgd.

Voor Cheryl is niets teveel en te gek. Ze ontwerpt en weet alles van de techniek van websites en dat is zo fijn! Ze denkt goed met je mee en komt met toffe, praktische oplossingen. En ze werkt snel! Binnen een paar uur stampte ze een salespagina uit de grond. Ze communiceert heel direct en prettig en komt haar afspraken na. Aan een half woord heeft ze genoeg en haar designs kloppen bij wat ik wil uitstralen. Ik kan werken met Cheryl van harte aanbevelen.
Annemieke van Waterschoot

Spiegelei Communicatie

Cheryl was ons warm aanbevolen door een zakelijke relatie en zij heeft de verwachtingen meer dan waar gemaakt. De samenwerking hebben we als zeer plezierig en professioneel ervaren. Opvallend waren haar snelle responstijden en de ideale combinatie van creativiteit en technische kennis!

Ik zou Cprecison zonder aarzeling aanbevelen aan allen die op zoek zijn naar een nieuwe website of het verbeteren van een bestaande site!

Maurice & Michel Doppert

Lean Six Sigma coaching & mentoring, www.micheldoppert.com

‘Ik ben erg blij met het resultaat van mijn nieuwe website, Cheryl heeft goed geluisterd naar mijn wensen en aangevoeld wat ik wilde voor mijn nieuwe site! Na een aantal informatieve gesprekken met diverse webdesigners had ik met Cheryl de juiste klik en heb ik ervoor gekozen om met haar samen te gaan werken en dat is goed bevallen. Het totale pakket van huisstijl vernieuwing en een website die helemaal anno 2019 maakt mij heel blij, kortom ik ben super tevreden.
Gesina

Diëtist Rotterdam

Een volledige website van a tot z

Automatiseer je website zodat je tijd overhoudt die je weer kunt besteden aan jouw klanten. Zonder hoofdpijn door technisch gedoe.

Met je business bezig zijn in plaats van brandjes blussen. Daarvoor heb je een website nodig die voor je werkt.

10-rittenkaart
10-rittenkaart

Een website die volledig bij jou past zodat jij vol (zelf)vertrouwen mensen naar je website stuurt.

Een website die klanten oplevert en past bij jouw branding. Waar je bezoekers blij van worden omdat ze alles direct kunnen vinden. En jij zo een merk kan bouwen met impact.

Gemakkelijk zelf aan te passen

Mijn motto is “keep it simple”. Ik werk met WordPress en DIVI en leg je na oplevering helemaal uit hoe jij zelf je website kunt aanpassen zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iets mis gaat.

10-rittenkaart

Ik zorg ervoor dat wat jij in je hoofd hebt, werkelijkheid wordt

Door eerst het doel van de website te bepalen. En door strategie te combineren met gebruiksvriendelijkheid en design.
Door flink mee te denken en alle vragen die jij hebt te beantwoorden.

Investering

Volledige website op maat

Ik bied één flagship dienst aan dat alles bevat wat je nodig hebt als je op zoek bent naar een nieuwe website die je helpt meer online klanten te krijgen.

Unieke WordPress website

Ik zet jouw visie om in een unieke, converterende website die helpt om jouw ideale klant bij je te laten kopen en op elk device toegankelijk is.

Customer Journey

Door het bepalen van het juiste doel en de juiste call-to-actions, creëer ik een website die simpel te navigeren is en helpt om jouw ideale klant van a naar b te gaan.

Alle koppelingen die je nodig hebt om te automatiseren

We kijken verder dan alleen het design. Ik zorg ervoor dat jouw website een deel van jouw taken uit handen neemt. Denk aan een betaalmogelijkheid en facturatie.

Basis SEO

Je website moet ook gevonden kunnen worden in zoekmachines. Ik zorg ervoor dat de website de juiste elementen en zoekwoorden bevat.

Back-ups en updates

Na oplevering houd ik je website nog 1 maand goed in de gate en voer ik 2x een back-up en update uit zodat je website veilig blijft.

Meten = weten

Ik houd de website na oplevering ook in de gate voor optimalisatie mogelijkheden. Ik meld jouw site aan bij verschillende meettools waardoor we inzicht krijgen in wat wel en niet werkt.

1-op-1 Website training

Ik regel dat jij de volledige controle hebt over je eigen website zodat, als je dit wilt, je zelf aanpassingen kunt doen.

Cheryl heeft voor mij een compleet nieuwe website gebouwd inclusief webshop waar ik zeer tevreden over ben. Door haar enthousiasme was ik na de eerste kennismaking overtuigd: deze sociale techgirl moet ik hebben! Bij het uitwerken en de eerste opzet van de website die ik van Cheryl kreeg merkte ik dat ze goed geluisterd had naar wat ik voor ogen had. Hierdoor stond er van begin af aan een website die precies bij mijn bedrijf en branding past!

Daarnaast is het heel fijn dat ik Cheryl altijd lastig mag en kan vallen met vragen als iets niet helemaal naar behoren werkt. Ze denkt met je mee en komt met oplossingen. Súper fijn!

En dan zijn er nog de kleine attenties die op onverwachte momenten in je brievenbus liggen die  ervoor zorgen dat je je als klant gezien en gewaardeerd voelt.

Als jij op zoek bent naar iemand die je kan ondersteunen met het bouwen van een website zodat je bedrijf online staat als een huis. Dan is Cheryl degene die je moet hebben!

Linda Schoonen

Liefs van Linda

Super dank je wel Cheryl dat je mijn website zo goed hebt gemaakt, precies zo dat die echt bij mij past. Er viel een last van mijn schouders af toen we besloten dat jij dat allemaal voor mij ging regelen. Toen kon ik mij bezig houden met waar ik goed in ben. Je luistert goed, je denkt mee, je bent creatief, je geeft advies en je bent professioneel. Dit allemaal op een relaxte manier, ik had vanaf moment 1 er 100% vertrouwen in.
Hester

Dé Communicatiecoach

“Dit ga ik niet doen hoor. Wat een investering. Dit moet ik toch prima zelf kunnen? Een website bouwen, hoe moeilijk kan dat zijn? Dus daar zat ik dan ploeterend achter de computer. De tijd tikte weg. En wat kwam eruit? Helemaal niks! Websites ontwerpen zoals Cheryl dat doet is een vak. Dat doe je niet in je eigen uren erbij terwijl je nog zoveel andere bedrijfsmatige zaken doet. Zeker niet!

Wat ik heb ervaren is de enorme betrokkenheid die Cheryl heeft met mij, met jou dus als klant. Ze weet het echt en ze weet het allemaal. Ze gaat je verbazen keer op keer.

Ik heb een eigen bedrijf in coaching. Jij hebt vast weer een andere kwaliteit waar je je bedrijf om heen bouwt. Ik zou je aanraden Cheryl mee te nemen in dat bouwen aan je eigen bedrijf. Ze heeft naast haar kennis en kunde ook een enorm netwerk. Ze weet routes waar je zelf niet aan denkt.

Een enorme meerwaarde.

Het resultaat voor mij in onze samenwerking is dat ik werk aan mijn bedrijf en dat zij het mogelijk maakt. De stappen die nu gemaakt worden had ik niet alleen gekund. Investeren in je bedrijf is investeren in een goede website. En dat is het meer, meer dan waard! Dus gewoon DOEN!”

Ank Kampman

ankkampman.nl

Wat is de investering?

v.a €5990,- excl btw

Wil jij weten of wij een topteam vormen?

FAQ

Hoe lang duurt een traject?

Dit traject duurt tussen de 8 en 10 weken. Afhankelijk hoe snel er onderdelen aangeleverd kunnen worden zoals tekst en beeldmateriaal. Maar ook feedback. 

Welke kosten kan ik nog verwachten buiten mijn website om?

Een aantal onderdelen zitten in dit project inbegrepen zoals de licentie voor DIVI en de licentie voor een back-up plugin. Deze krijg je gratis van mij en mag je altijd behouden tot je beluit zelf iets anders te regelen.

Overige kosten die bij een website komen kijken kunnen zijn:

– Hosting; ik werk met Natuurlijk Hosting.  Je bent niet verplicht om bij deze hosting te gaan maar mijn advies is er om het wel te doen. Prijzen vind je op www.natuurlijkhosting.nl.

Ik ben wat “strenger” geworden op een goede hosting partij omdat ik in de afgelopen 10 jaar ontzettend veel problemen heb ondervonden met goedkope hostingpartijen. Denk aan het niet goed kunnen updaten, trage websites, slechte beveiliging, websites die zonder pardon offline werden gehaald etc. Dat wil ik jou sparen. Door een goede hosting te kiezen, kan ik ook goed mijn werk doen.

– Boekhoudplugin; afhankelijk van benodigde plugin voor deze koppeling, komen er kosten bij. Uiteraard laat ik je dat op voorhand weten.

Mochten er meer kosten bijkomen vanwege een specifieke wens, dan bespreek ik dat vooraf met je. Ik ga je niet op kosten jagen als dat niet hoeft en ik koop ook nooit zomaar iets zonder jouw toestemming.

Hoe houden we contact?

Als je een traject bij mij doet heb je altijd toegang tot mij. Je mag mij whatsappen, mailen, bellen en zoomen. Voor zoom- en belafspraken vraag ik je wel een datum te plannen met mij, vanwege de drukte. Zo weet ik zeker dat ik je in mijn agenda kan plaatsen. 

Ik wil na oplevering mijn website niet zelf onderhouden kun jij dat doen?

Jazeker! Hier heb ik een speciaal Website Care Plan voor opgesteld. Deze kost €35,- per maand excl btw en ik update en back-up jouw website 2x in de maand en test alles zodat ik zeker weet dat goed is gegaan. Ik houd de website nauwlettend in de gate.

Ik wil mijn website niet zelf aanpassen omdat ik daar de tijd/zin niet voor heb, kun jij dat doen?

Ook dat is absoluut mogelijk. Na de lancering van je website heb ik een optie voor een 10-urenkaart. Deze 10 uur zijn 6 maanden geldig en je kunt mij inzetten voor van alles en nog wat. Van design tot techniek. Een 10-urenkaart kost €799,- excl btw.

Welke koppelingen kunnen we allemaal doen?

De mogelijkheden zijn oneindig. Denk aan:

  • digitale agenda
  • betaalmogelijkheden
  • reserveringssysteem
  • boekhouding
  • e-mailmarketingsysteem
  • online leersysteem (academy)
Kan ik in termijnen betalen?

Ja! Voor elk websiteproject wordt de betaling opgesplitst in 3 delen: 30% aanbetaling – week 1, daarna 50% van het openstaande bedrag bij de 4e week en het restbedrag, laatste 50%, in week 8.

Hoe weet ik of wij een goed team vormen?

Je mag altijd mijn klanten contacten als je hun eerlijke mening wilt hebben. Je kunt ook met mij een kennismakingsgesprek inplannen. Zo kan ik jou ook leren kennen 🙂

Schrijf jij ook de teksten?

Dat kan. Daar komt wel een meerprijs bij kijken van €1500,- excl btw. Het schrijven van teksten kan het project wel wat langer laten duren. Maar ik kan er zeker mee helpen.