Versterk je website

Haal meer uit je websitebezoekers

Uitgebreid rapport

Ontvang een uitgebreid rapport met alle bevindingen over jouw website

Quickwins

Ontvang quickwins die je direct in kunt zetten en je website kunt versterken

Persoonlijke videoboodschap

In een persoonlijke videoboodschap leg ik uit wat mijn bevindingen zijn.

Werkt jouw website nog steeds niet vóór jou?

In de afgelopen jaren is er zoveel veranderd aan websites. Als ik terugkijk naar mijn begintijd dan is er duidelijk een groot verschil. Geen hiërarchie of samenhang, geen mogelijkheid om de site zelf aan te passen, en de website was puur en alleen een website. En de gebruiksvriendelijkheid was toen enigzins ver te zoeken. Mijn eerste websites waren niet eens mobielvriendelijk (!).

Al jaren help ik ondernemers met het ontwerpen en maken van een website waardoor zij online zichtbaar zijn en klanten genereren. Een website die voor hun werkt.

Ik heb mij gespecialiseerd in het maken van websites die gebruiksvriendelijk zijn, een uniek design hebben en zijn ingericht op het doel/de strategie van de ondernemer. Deze onderdelen helpen jou om van je bezoeker een klant te maken.

Jouw website is je marketingtool

Een goede website levert je meer klanten op maar dan moet je wel weten waar je website voor dient. Je website is een tool waarmee je een heel groot deel van je bedrijf kunt automatiseren maar ook op automatische wijze omzet kunt generen. 

Je website is dé plek waar je daadwerkelijk bezoekers klant kunt maken. Maar je moet wel goed van te voren bedenken wat het doel is en hoe je deze wilt bereiken. Met specifieke integraties, pagina’s en functies kun je een prachtige website neerzetten die voor jou werkt en een klantmagneet wordt.

Mijn website is mijn nummer 1 tool die ik elke dag gebruik om omzet te genereren en veel onderdelen automatisch laat werken. Niet alleen dat, het laat mij ook in contact komen met nieuwe klanten. Dit is niet simpelweg een kwestie van geluk, dit is omdat ik daadwerkelijk heb nagedacht over wat mijn doelen zijn van mijn website en wat ik daarvoor nodig heb.

Lieve Cheryl,

Wat een krachtige website analyse! Wow! Ik voelde dat er allerlei dingen anders konden, maar ik kon er niet de vinger op leggen en er geen woorden aan geven. Jij zei precies wat ik niet kon verwoorden en nu ben ik druk bezig om al jouw geweldige input te verwerken. Cheryl jij bent echt een topper! Denkt mee, leeft je in in de persoon, haalt er precies uit wat degene wel wil maar nog niet precies wist. Dat is echt een kunst op zich! Super bedankt! Je bent echt een vakvrouw

Kristel

Cheryl heeft mij waardevol advies gegeven over hoe ik mijn toenmalige website kon verbeteren. De tips waren concreet en praktisch dus ik kon ze gelijk doorvoeren. Bedankt!

Rosanne

Ontdek hoe jij je website kunt versterken

Indeling

Ik ga kijken hoe je deze website hebt ingedeeld. Is het logisch en is het ook volgens het doel dat je hebt gesteld met je website en geef ik tips hoe je dit sterker kunt inzetten.

Uitgebreid rapport

De drie bovenstaande punten bundel ik in een uitgebreid rapport (PDF) die je altijd erbij kunt pakken als je met de website aan de slag gaat. 

Gebruiksvriendelijkheid

Als een website niet gebruiksvriendelijk is, haken de meeste bezoekers af. Ik kijk naar de gebruiksvriendelijkheid in de breedste zin van het woord en geef tips waar nodig.

Quickwins

In het rapport vind je ook quickwins. Deze zijn bedoeld voor directe actie. Zo kun je al meteen aan de slag met het versterken van je website!

Design

Een goed uitziende website is net zo belangrijk als een goed werkende en gebruiksvriendelijke website. Ik kijk of je website klopt volgens je branding.

Persoonlijke videoboodschap

Ook ontvang je een persoonlijke boodschap waarin ik jouw rapport samenvat en je nog van wat extra tips voorzie. 

€149,-

Website analyse

N

Kan jouw Website wel een boost gebruiken?

N

Wil jij meer uit je website halen?

N

Ben jij klaar om je website te versterken?

Ben je benieuwd hoe jouw website ervoor staat? Dan is de Website Analyse perfect voor jou. Let’s do this! Je ontvangt binnen 72 uur jouw volledige rapport, quickwins én persoonlijke videoboodschap

‘Ik ben erg blij met het resultaat van mijn nieuwe website, Cheryl heeft goed geluisterd naar mijn wensen en aangevoeld wat ik wilde voor mijn nieuwe site! Na een aantal informatieve gesprekken met diverse webdesigners had ik met Cheryl de juiste klik en heb ik ervoor gekozen om met haar samen te gaan werken en dat is goed bevallen. Het totale pakket van huisstijl vernieuwing en een website die helemaal anno 2019 maakt mij heel blij, kortom ik ben super tevreden.

Gesina

Diëtist Rotterdam

Super dank je wel Cheryl dat je mijn website zo goed hebt gemaakt, precies zo dat die echt bij mij past. Er viel een last van mijn schouders af toen we besloten dat jij dat allemaal voor mij ging regelen. Toen kon ik mij bezig houden met waar ik goed in ben. Je luistert goed, je denkt mee, je bent creatief, je geeft advies en je bent professioneel. Dit allemaal op een relaxte manier, ik had vanaf moment 1 er 100% vertrouwen in.

Hester

Dé Communicatiecoach

“Cheryl heeft mij uitstekend en zeer deskundig geholpen. Ik vond het fijn dat zij de moeite nam om in een persoonlijk gesprek kennis te maken en meer van mij en mijn bedrijf te weten te komen. Cheryl denkt mee en komt met ideeën waar ik zelf nooit op had gekomen. Dank je wel voor mijn prachtige website Cheryl. 

Ela

boek vandaag nog jouw Website Analyse