De Website Analyse
voor ambitieuze en creatieve ondernemers.

Dat je website voor jou en je bedrijf moet werken, hoeft niet (technisch) ingewikkeld of tijdrovend te zijn.
Ik laat je zien welke aanpassingen je kunt doen op je website, zodat jij erop kunt vertrouwen dat deze ontworpen is om je bedrijf te laten groeien met de klanten die jij graag wilt.

Je hebt een website…maar je vraagt je af of deze wel echt je klanten bereikt

A

Je krijgt niet zoveel klanten / verkopen / boekingen als je wilt en je weet niet zeker of het je website is, of jouw aanbod wel goed uit de verf komt, of iets anders.

A

Je blijft kleine aanpassingen aanbrengen aan de website, foto’s verwisselen, lettertypes wijzigen, kleuren veranderen. Je merkt alleen geen verschil.

A

Je kijkt stiekem op de websites van je concurrenten om te zien wat ze doen en voor je het weet, ben je gevallen in the rabbit hole van Youtube video’s en tutorials. Je probeert daarmee dezelfde elementen op jouw website na te maken.

A

Je inbox staat vol met nieuwsbrieven over weer de zoveelste cursus over hoe je snel en “gemakkelijk” klanten kunt krijgen. Maar eerlijk, je kunt niet eens de tijd vinden om al die e-mails te openen. Laat staan lezen en implementeren.

Je vrienden en familie vinden het allemaal geweldig dat je deze website zelf hebt gemaakt.
Ze houden van je en zijn maar wat trots dat je doorzet maar je weet dat ze gewoon aardig zijn. Alleen na al dat bloed, zweet en tranen die je in je website hebt  gestort, wil je gewoon weten of je website goed genoeg is en doet wat hij moet doen.

Jij wilt natuurlijk dat je website een groot deel voor jou kan automatiseren, zoals het online boeken van afspraken, je klanten direct via je website laten betalen. Zodat jij je kunt blijven focussen op het allerleukst, namelijk jouw klanten helpen.

 

Ik had een tijdje geleden mijn eigen website gemaakt. Het leek me goed als iemand daar weer eens met een frisse blik naar keek. De website analyse van Cheryl is erg fijn. Niet alleen gaat ze kritisch door je website en geeft ze hele duidelijke aanwijzingen en tips. Ze geeft ook aan wat ze juist wel goed vindt. Bovendien is het een erg gezellig mens. Kortom een echte aanrader voor iedereen die zelf een website maakt en wil verbeteren of voor wie een website laat bouwen, want daar is ze ook erg goed in.
Vanessa Sloot

Vonk en Vuur coaching , www.vonkenvuur.nl

Ik wilde Cheryl haar mening hebben over mijn website. Ze heeft de site grondig doorspit en kwam op basis daarvan met een heel overzichtelijke lijst met punten die voor verbetering vatbaar zijn. Heel erg fijn was deze lijst. Cheryl werkt daarnaast gestructureerd en kan dingen goed uitleggen.
Heb je twijfels over je website? Dan raad ik je absoluut aan om Cheryl te contacteren. Zij helpt je op weg met het doorlichten van een bestaande site en is zeker ook een aanrader voor diegenen die een nieuwe website willen. Cheryl is een topper.
Jasperien Meinhardt

Ceremoniespreker & Trouwambtenaar, www.jasperien.nl

Cheryl is zowel als technisch designer en als vormgever ontzettend goed in haar werk. Al heel snel zag ze een aantal verbeterpunten aan mijn website, waarbij het soms om kleine details ging maar vaak ook om de grote lijnen zoals de uitstraling die moet matchen met je imago maar ook de logische bruikbaarheid van de website. We hebben dit uitgebreid besproken waarbij ze ook goed naar mijn ideeën luisterde. Vervolgens werden de verbeterpunten ook nog eens razendsnel doorgevoerd, waardoor ik veel sneller dan verwacht weer helemaal blij ben met mijn website! Neem jij jezelf ook serieus als ondernemer, praat dan eens met Cheryl!
Marieke van Dulmen

Beeldstrateeg & Zakelijke fotograaf, www.mariekevandulmen.nl

Laat mij als strategische webdesigner eens even met jou meedenken

Jij bent je bedrijf gestart zodat jij zelf andere ondernemers, drukke moeders, uitgeputte leraren of nieuwe huizenkopers kunt helpen, wat jouw niche ook maar is. Het is niet je hobby om alle ins en outs over website te weten.

Jij wilt een website die jou ondersteunt in je werk die je in kunt zetten als een strategische marketingtool zodat jij je kunt concentreren op dat waar jij goed in bent. Zodat jij volledig aanwezig kunt zijn voor jouw klanten.
Dat is ook wat een website minimaal voor jou moet doen.

That’s where I come in 🙂

De Website analyse

€247,-

Klik op de onderstaande knop om jouw persoonlijke Website Analyse in te boeken.

Homepage

De homepage van je website is het fundament voor je gehele website. Ik kijk naar de indeling van je website en of die indeling past bij het doel wat je hebt gesteld.

Branding

komt je website overeen met jouw branding; dat wat jij wilt uitstralen?

Teksten

vertellen je teksten wie je bent, wat je doet en hoe jij iemands leven beter maakt? Ik kijk naar welk probleem jij oplost en ook of jij de gids speelt i.p.v. de held.

Customer Journey

de route van je site. Gebruik je de juiste call-to-actions, plaats je die op je juiste pekken en begeleid jij mij daarmee naar de plek waar jij wilt dat iemand heen gaat? En daarnaast ook, is je website gebruiksvriendelijk?

Responsiveness

 is je website responsive? Past hij zich goed aan op mobiel of tablet? Want tegenwoordig doen we meer op onze telefoon dan op de laptop. Dus ook op mobiel moet je website goed werken en logisch ingedeeld zijn.

SEO

is jouw website geoptimaliseerd voor zoekmachines? Gebruik je de juiste zoekwoorden? De juiste koppen en niet geheel onbelangrijk; is je website snel genoeg?

De website analyse is perfect voor jou als…
N

Jouw buurman/kennis of beste vriend je website heeft gemaakt.

N

Het is meer dan zes maanden geleden dat jij je website hebt gelanceerd of bijgewerkt

N

Je wilt dat een professionele webdesigner jouw website goed bekijkt om ervoor te zorgen dat je niets belangrijks mist (denk aan: goede call-to-actions, duidelijke taal etc)

N

Je hebt een duidelijk aanbod en je weet wie jouw ideale klant is.

Dit is misschien niet de beste optie voor je als …
M

Je de afgelopen 6 maanden een professionele webdesigner hebt ingehuurd om jouw website te bouwen (tenzij je niet tevreden bent met het resultaat)

M

Je geen duidelijk aanbod en ideale klant hebt bepaald

M

Je geen duidelijke merkbelofte/boodschap hebt

M

Je website niet wilt gebruiken om je aanbod te verkopen/onder de aandacht te brengen.

Cheryl heeft met een scherpe blik mijn website geanalyseerd. Vooraf twijfelde ik even of dit wel het juiste moment was, want ik stond net op het punt van rebranding. Achteraf was het de beste beslissing om het nu juist wel te doen! Cheryl heeft de ervaring & expertise om op meerdere ‘lagen’ feedback te geven; zowel in tekst, beeld, gebruiksvriendelijkheid, techniek als seo. En had ik de marketingkansen al genoemd? Echt heel compleet en praktisch, het advies. Dit maakt dat m’n nieuwe website straks al vanaf het moment van publicatie gelijk krachtiger is. De website analyse is dan ook een goede zet als je je huidige website wil optimaliseren, maar zeker ook als je een nieuwe laat (of gaat) bouwen.
Daphne van den Boogaard

celebrant & trouwambtenaar , levensceremonie.nl

Cheryl heeft mij waardevol advies gegeven over hoe ik mijn toenmalige website kon verbeteren. De tips waren concreet en praktisch dus ik kon ze gelijk doorvoeren. Bedankt!
Rosanne

Hoe het werkt

Plan je website analyse

Gebruik de planner onderaan deze pagina om 40 minuten gesprek te boeken door middel van een videogesprek. Ik ga je website vóór ons gesprek beoordelen en vastleggen in een mooi overzicht, die je na het gesprek ook ontvangt.
w

Wees aanwezig voor je gesprek

Ik zal je meenemen in mijn bevindingen, zodat je precies weet wat ik heb beoordeeld en wat ik heb gevonden. Ik zal ook eenvoudige website-tips delen waarmee je meer onderdelen kunt automatiseren d.m.v je website, zodat je meer tijd over houdt voor jouw klanten.
R

Verbeter je website

Je kunt de aanbevolen updates zelf doorvoeren met behulp van de gedetailleerde analyseresultaten. Je kunt ook kiezen voor mijn optimalisatiepakket waarbij ik die wijzigingen voor je doe terwijl jij zorgt voor jouw eigen klanten.

Boek hier je website analyse.

€247,- excl. btw

Gebruik de planner hiernaast om een ​​tijd te kiezen dat het beste bij je past en betaal direct.

Zodra jij je website analyse hebt geboekt, ontvangt je een automatische bevestigingsmail met alle informatie die je nodig hebt.

FAQ

Mijn website is op WordPress / Squarespace / Wix / Webflow. Kun je mij helpen?

Ik bied website analyses aan voor elke website. Het gaat niet om het platform maar om de indeling van je site.

Mocht je willen dat ik de analyse punten voor jou doorvoer; dat doe ik alleen voor WordPress websites omdat ik daarin gespecialiseerd ben. Als je niet zeker weet op welk platform jouw website zich bevindt, stuur me dan een e-mail en ik help je graag verder: cheryl@cprecision.nl

Kun je mij na de website analyse helpen de aanbevolen wijzigingen aan te brengen?

Zeker weten! Ik heb hier een speciaal Website optimalisatiepakket voor gemaakt. De investering hiervoor is €425,- excl btw en dan worden alle punten die uit de website analyse komen voor jou gedaan. Let op, dit geldt alleen als je een WordPress Website hebt.

Wat als ik na de website analyse besluit dat ik gewoon wil dat je en geheel nieuwe website voor mij bouwt?

Dat zou ik te gek vinden! In dit geval tel ik de betaling van je website analyse als aanbetaling voor het nieuwe project.

Dit betekent dat je op jouw nieuwe website een korting krijgt van €247,- excl btw.

Wat moet ik doen als ik een noodgeval heb en moet annuleren of verzetten?
Je kunt maximaal 24 uur voor ons telefoontje de afspraak annuleren of verzetten.

Boekingen worden niet gerestitueerd.

Ik heb nog een vraag.
Super goed! Stuur me hier een e-mail: cheryl@cprecision.nl

Klik op de onderstaande knop om jouw persoonlijke Website Analyse in te boeken.

Hi, Ik ben Cheryl

Strategisch Webdesigner, Techgirl. Proud Nerd en Podcaster.

Ik help creatieve en ambitieuze ondernemers met ontwerpen, bouwen en optimaliseren van hun website waardoor ze nooit meer hoofdpijn hebben door technisch geneuzel, zodat ze meer mensen kunnen helpen terwijl ze werk doen waar ze echt van houden. Ik zorg ervoor dat wat jij in je hoofd hebt, werkelijkheid wordt.

Mijn missie: de technische onderdelen te versimpelen en daarmee ondernemers verder helpen zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn en gelukkig van worden: hun eigen klanten dienen. Maar wel op een manier die hen past. Zonder sluwe trucjes en addertjes onder het gras. 

Jouw website is belangrijk voor je bedrijf, omdat dit de plek is waar jouw klanten iets bij je kunnen kopen of aanvragen (denk aan een e-maillijst opbouwen) en mensen jou beter leren kennen. Maar je website kan ook veel voor je automatiseren, zodat jij tijd overhoudt om je klanten de volle 100% aandacht te kunnen bieden. 

Ik ben er om je te helpen ervoor te zorgen dat jouw website hard voor je werkt en je ook resultaat oplevert, in tijd of geld.