De Website Analyse

Dat je website voor jou en je bedrijf moet werken, hoeft niet (technisch) ingewikkeld of tijdrovend te zijn.

Ik laat je zien welke aanpassingen je kunt doen op je website, zodat jij erop kunt vertrouwen dat deze ontworpen is om je bedrijf te laten groeien met de klanten die jij graag wilt.

Er zijn weer tijdelijk plekken beschikbaar

Je hebt een website…maar je vraagt je af of deze wel echt je klanten bereikt

A

Je krijgt niet zoveel klanten / verkopen / boekingen als je wilt en je weet niet zeker of het je website is, of jouw aanbod wel goed uit de verf komt, of iets anders.

A

Je blijft kleine aanpassingen aanbrengen aan de website, foto’s verwisselen, lettertypes wijzigen, kleuren veranderen. Je merkt alleen geen verschil.

A

Je kijkt stiekem op de websites van je concurrenten om te zien wat ze doen en voor je het weet, ben je gevallen in the rabbit hole van Youtube video’s en tutorials. Je probeert daarmee dezelfde elementen op jouw website na te maken.

Van tevoren was er een weten dat mijn website verbeteringen nodig had.
De site doornemend werd dit bevestigd, verrijkt met concrete acties hoe dit op te lossen.
Er zijn zoveel plekken binnen een website waar je aan moet denken, daar heb ik als zelfbouwer niet altijd weet van. Mijn website kennis is middels deze analyse vergroot en maakt het mogelijk om zelfstandig de site verder te optimaliseren middels het overzichtelijke feedback document. Mocht jij twijfels hebben over je site, dan geeft Cheryl je een heldere blik. Wanneer je de bevindingen niet zelf wil implementeren, neemt Cheryl dit graag van je over.

Winny Bos

Doulawijzer, www.doulawijzer.nl

Cheryl heeft met een scherpe blik mijn website geanalyseerd. Vooraf twijfelde ik even of dit wel het juiste moment was, want ik stond net op het punt van rebranding. Achteraf was het de beste beslissing om het nu juist wel te doen! Cheryl heeft de ervaring & expertise om op meerdere ‘lagen’ feedback te geven; zowel in tekst, beeld, gebruiksvriendelijkheid, techniek als seo. En had ik de marketingkansen al genoemd? Echt heel compleet en praktisch, het advies. Dit maakt dat m’n nieuwe website straks al vanaf het moment van publicatie gelijk krachtiger is. De website analyse is dan ook een goede zet als je je huidige website wil optimaliseren, maar zeker ook als je een nieuwe laat (of gaat) bouwen.

Daphne van den Boogaard

celebrant & trouwambtenaar , levensceremonie.nl

Ik wilde Cheryl haar mening hebben over mijn website. Ze heeft de site grondig doorspit en kwam op basis daarvan met een heel overzichtelijke lijst met punten die voor verbetering vatbaar zijn. Heel erg fijn was deze lijst. Cheryl werkt daarnaast gestructureerd en kan dingen goed uitleggen.
Heb je twijfels over je website? Dan raad ik je absoluut aan om Cheryl te contacteren. Zij helpt je op weg met het doorlichten van een bestaande site en is zeker ook een aanrader voor diegenen die een nieuwe website willen. Cheryl is een topper.
Jasperien Meinhardt

Ceremoniespreker & Trouwambtenaar, www.jasperien.nl

Cheryl is zowel als technisch designer en als vormgever ontzettend goed in haar werk. Al heel snel zag ze een aantal verbeterpunten aan mijn website, waarbij het soms om kleine details ging maar vaak ook om de grote lijnen zoals de uitstraling die moet matchen met je imago maar ook de logische bruikbaarheid van de website. We hebben dit uitgebreid besproken waarbij ze ook goed naar mijn ideeën luisterde. Vervolgens werden de verbeterpunten ook nog eens razendsnel doorgevoerd, waardoor ik veel sneller dan verwacht weer helemaal blij ben met mijn website! Neem jij jezelf ook serieus als ondernemer, praat dan eens met Cheryl!
Marieke van Dulmen

Beeldstrateeg & Zakelijke fotograaf, www.mariekevandulmen.nl

Laat mij als strategische webdesigner eens even met jou meedenken

Jij bent je bedrijf gestart zodat jij zelf andere ondernemers, drukke moeders, uitgeputte leraren of nieuwe huizenkopers kunt helpen, wat jouw niche ook maar is. Het is niet je hobby om alle ins en outs over website te weten.

Jij wilt een website die jou ondersteunt in je werk die je in kunt zetten als een strategische marketingtool zodat jij je kunt concentreren op dat waar jij goed in bent. Dat is ook wat een website minimaal voor jou moet doen. Maar je wilt ook dat je aanpassingen iets gaan opleveren en dus is het fijn om te weten wát je dan precies moet aanpassen en waarom.  

That’s where I come in 🙂

De Website analyse

€499,-

R

Volledig analyse rapport

R

Snelheidscheck

R

1-op-1 call (via zoom)

P

BONUS: werkboek SOS bij teksten schrijven

Deze knop brengt je naar de betaalpagina, wanneer de betaling is voltooid ontvang je binnen 5 minuten een e-mail in je inbox met daarin de link naar mijn agenda waarin jij een datum kunt kiezen voor jouw 1-op-1 zoomcall

Homepage

De homepage van je website is het fundament voor je gehele website. Ik kijk naar de indeling van je website en of die indeling past bij het doel wat je hebt gesteld.

Branding

komt je website overeen met jouw branding; dat wat jij wilt uitstralen?

Teksten

vertellen je teksten wie je bent, wat je doet en hoe jij iemands leven beter maakt? Ik kijk naar welk probleem jij oplost en ook of jij de gids speelt i.p.v. de held.

Customer Journey

de route van je site. Gebruik je de juiste call-to-actions, plaats je die op je juiste pekken en begeleid jij mij daarmee naar de plek waar jij wilt dat iemand heen gaat? En daarnaast ook, is je website gebruiksvriendelijk?

Responsiveness

 is je website responsive? Past hij zich goed aan op mobiel of tablet? Want tegenwoordig doen we meer op onze telefoon dan op de laptop. Dus ook op mobiel moet je website goed werken en logisch ingedeeld zijn.

SEO

is jouw website geoptimaliseerd voor zoekmachines? Gebruik je de juiste zoekwoorden? De juiste koppen en niet geheel onbelangrijk; is je website snel genoeg?

De website analyse is perfect voor jou als…
N

Jouw buurman/kennis of beste vriend je website heeft gemaakt.

N

Het is meer dan zes maanden geleden dat jij je website hebt gelanceerd of bijgewerkt

N

Je wilt dat een professionele webdesigner jouw website goed bekijkt om ervoor te zorgen dat je niets belangrijks mist (denk aan: goede call-to-actions, duidelijke taal etc)

N

Je hebt een duidelijk aanbod en je weet wie jouw ideale klant is.

Dit is misschien niet de beste optie voor je als …
M

Je de afgelopen 6 maanden een professionele webdesigner hebt ingehuurd om jouw website te bouwen (tenzij je niet tevreden bent met het resultaat)

M

Je geen duidelijk aanbod en ideale klant hebt bepaald

M

Je geen duidelijke merkbelofte/boodschap hebt

M

Je website niet wilt gebruiken om je aanbod te verkopen/onder de aandacht te brengen.

Tijdens de Website Analyse nam Cheryl echt de tijd om zich helemaal te verdiepen in mijn bedrijf en situatie. Ze nam de website en homepage samen met mij door van top tot teen. Ze kwam met inspirerende toffe ideeën, waarvan ik dacht: zo iets simpels en waarom heb ik hier niet aan gedacht?

Daarom zijn een paar extra ogen van Cheryl super fijn. Ze denkt echt strategisch met je mee. Geeft echt direct toepasbare tips die je meteen kan aanpassen. Ze geeft zelf ook concrete tekstuele verbeterpunten, zodat ik nog beter de website kan inzetten voor mijn websitedoelen.

Echt mega fijn! Dankzij een papieren-overzicht heb ik de tijd om de aanpassingen zelf toe te passen. Ik heb weer een dosis inspiratie om mee aan de slag te gaan. Super bedankt Cheryl.

Mariska

Topgemerkt.nl

 Wat was de Website Analyse verrassend. Relaxed, leerzaam, duidelijk en
inspirerend. Net wat ik nu nodig heb. Vind Cheryl scherp, snel en doortastend en vond dat ze de spijker op zijn kop sloeg met mijn site. Ik benijd tech-girls! 

Zo fijn dat ik, werkend vanuit Portugal, mijn website weer up en running en up to date kan krijgen met haar.  Zij laat ook ruimte voor mijn behoefte om ook zelf wat te leren om mijn site een beetje te kunnen beheren, supertof en leuk.

En, we kwamen erachter dat we allebei gek zijn op honden, hoe leuk is dat!

Maaike Niemantsverdriet

maaikeniemantsverdriet.com

Ik had een tijdje geleden mijn eigen website gemaakt. Het leek me goed als iemand daar weer eens met een frisse blik naar keek. De website analyse van Cheryl is erg fijn. Niet alleen gaat ze kritisch door je website en geeft ze hele duidelijke aanwijzingen en tips. Ze geeft ook aan wat ze juist wel goed vindt. Bovendien is het een erg gezellig mens. Kortom een echte aanrader voor iedereen die zelf een website maakt en wil verbeteren of voor wie een website laat bouwen, want daar is ze ook erg goed in.
Vanessa Sloot

Vonk en Vuur coaching , www.vonkenvuur.nl

Hoe het werkt

Plan je website analyse

Gebruik de planner onderaan deze pagina om 40 minuten gesprek te boeken door middel van een videogesprek. Ik ga je website vóór ons gesprek beoordelen en vastleggen in een mooi overzicht, die je na het gesprek ook ontvangt.
w

Wees aanwezig voor je gesprek

Ik zal je meenemen in mijn bevindingen, zodat je precies weet wat ik heb beoordeeld en wat ik heb gevonden. Ik zal ook eenvoudige website-tips delen waarmee je meer onderdelen kunt automatiseren d.m.v je website, zodat je meer tijd over houdt voor jouw klanten.
R

Verbeter je website

Je kunt de aanbevolen updates zelf doorvoeren met behulp van de gedetailleerde analyseresultaten. Je kunt ook kiezen voor mijn optimalisatiepakket waarbij ik die wijzigingen voor je doe terwijl jij zorgt voor jouw eigen klanten.

FAQ

Mijn website is op WordPress / Squarespace / Wix / Webflow. Kun je mij helpen?

Ik bied website analyses aan voor elke website. Het gaat niet om het platform maar om de indeling van je site.

Mocht je willen dat ik de analyse punten voor jou doorvoer; dat doe ik alleen voor WordPress websites omdat ik daarin gespecialiseerd ben. Als je niet zeker weet op welk platform jouw website zich bevindt, stuur me dan een e-mail en ik help je graag verder: cheryl@cprecision.nl

Kun je mij na de website analyse helpen de aanbevolen wijzigingen aan te brengen?

Zeker weten! Ik werk met 10-urenkaarten. De investering hiervoor is €850,- excl btw en dan worden alle punten die uit de website analyse komen voor jou gedaan en kun je mij verder alles laten doen wat je daarna nog nodig hebt tot je 10 uur op zijn. Let op, dit geldt alleen als je een WordPress Website hebt.

Wat als ik na de website analyse besluit dat ik gewoon wil dat je en geheel nieuwe website voor mij bouwt?

Dat zou ik te gek vinden! In dit geval tel ik de betaling van je website analyse als aanbetaling voor het nieuwe project.

Wat moet ik doen als ik een noodgeval heb en moet annuleren of verzetten?

Je kunt maximaal 24 uur voor ons telefoontje de afspraak annuleren of verzetten.

Boekingen worden niet gerestitueerd.

Ik heb nog een vraag.

Super goed! Stuur me hier een e-mail: cheryl@cprecision.nl

Hi, Ik ben Cheryl

STRATEGISCH WEBDESIGNER & MENTOr
voor webdesigners

Hoi, ik ben Cheryl Porcelijn, een enorm gepassioneerde webdesigner en technologie-enthousiasteling met een scherp oog voor strategie en ondernemen. Mijn fascinatie voor websites en technologie, in de breedste zin van het woord, heeft me op een boeiende reis gebracht.

Jaren geleden besloot ik mijn roeping te volgen en mezelf op te leiden tot webdesigner. In Den Haag studeerde ik Communicatie en Multimedia Design, en tijdens mijn studie had ik het voorrecht om naar Londen te gaan voor mijn droomstage bij Mindcorp, een vooraanstaand Digital Design Agency.

Nu help ik creatieve en ambitieuze ondernemers met het  (her)ontwerpen en bouwen van een website zodat ze nooit meer hoofdpijn hebben door technisch geneuzel en ze meer mensen kunnen helpen terwijl ze werk doen waar ze echt van houden.

Wat ik het meest waardeer aan mijn vak, is dat ik samen met de ondernemers waarmee ik werk, kan groeien. Ik hecht waarde aan het opbouwen van langdurige relaties en diepgaande betrokkenheid bij elk bedrijf waar ik mee samenwerk. Dit stelt me in staat om op verschillende niveaus mee te denken en de best mogelijke kwaliteit te leveren. Technische ondersteuning bieden is voor mij vanzelfsprekend, zodat mijn klanten altijd kunnen blijven groeien en hun dromen kunnen najagen.