HET MAKEN VAN JE EIGEN BRANDING EN WEBSITE IS NU MAKKELIJKER GEWORDEN DAN OOIT….

Dit inspireerde mij om deze Academy te bouwen:

Ik vind het zo ontzettend jammer en zonde dat startende ondernemers door de bomen het bos niet meer zien. Ze verzuipen in de mogelijkheden waardoor het ondernemen moeilijker gemaakt wordt dan nodig. Allemaal omdat:

Er wordt gezegd dat je meteen een professionele website en branding nodig hebt, anders kun je niet beginnen.

Er hoge bedragen worden gevraagd maar er vervolgens een product komt dat volledig de plank mis slaat

Ik zo vaak te horen krijg dat (web)designers hun beloftes niet nakomen waardoor je verlies lijdt of dat het je onnodig veel energie kost

Gelukkig kun je dat nú allemaal achter je laten.

Ik introduceer:
de Web & Branding Academy

De Web en Branding Academy is speciaal ontwikkeld voor de startende ondernemer. Met mijn speciaal opgestelde roadmap leid ik je de weg in de wereld van websites en brandings waardoor je niet meer hoeft te zoeken naar wat je werkelijk nodig hebt.

Naast de roadmap bevat deze academy diepgaande, praktische trainingen en verschillende resources die jou helpen om een goede basis neer te zetten voor je onderneming.

Daarnaast krijg je volledig support van de Facebook Community waar je al je vragen kunt stellen zodat niets je meer in de weg staat. Ook kun je hier sparren met andere ondernemers.

De academy helpt jou om:

Een zeer stevige basis op te zetten voor je onderneming zodat jij omzet kan gaan genereren.

Eindelijk grip te krijgen op de chaos van websites, brandings en aanbieders.

Een goede houvast te krijgen zodat je niet meer verzuipt in de mogelijkheden.

Gebruik te maken van de collectieve kennis en ervaring van de Facebook community, van mij en elkaar, om elkaar te ondersteunen.

Een goede basis branding en website neer te zetten en jij een sterk merk bouwt, zodat je klanten als een magneet aantrekt

Met mijn hulp grip te krijgen op dat wat jij wilt uitstralen zodat je met veel meer plezier zult ondernemen

Wat maakt de Web & Branding Academy zo anders?

Mijn speciaal opgezette roadmap

Uit mijn ervaring is gebleken dat deze stappen nodig zijn om tot een succesvol resultaat te komen. Om je letterlijk mee aan de hand te nemen heb ik mijn roadmap voor je klaar gezet, zodat je het niet zelf meer hoeft uit te zoeken. Dit stappenplan brengt je van A tot Z. Dat wil zeggen; het neerzetten van een juiste fundering voor een branding en website.

Je krijgt volledig toegang tot mijn kennis

Na het helpen van tientallen ondernemers weet ik dat het hebben van een goede basis écht THE key is.

Een Facebook community

In de Facebook community kom je zowel in contact te staan met gelijkgestemden alsook met mij. Je kunt hier ál je vragen en opmerkingen kwijt.

Onzin is verboden

Ik ben niet van de trends en het snel-rijk-worden gedoe. Gewoon omdat ik weet dat het zo in de meeste gevallen niet werkt. Je moet het werk (willen) doen, durven vallen en opstaan, hard werken maar ook risico’s durven nemen.

Support

De Facebook community is 24/7 beschikbaar voor al je vragen en feedback. Ik ben overdag aanwezig in de groep om je vragen te beantwoorden.

Mijn volledige commitment

Ik adem websites en brandings. Je krijgt mijn volle aandacht want ik vind het fantastisch om je te helpen naar jouw succes.

Tadaaa, dit ben ik. Het gezicht (en brein)
achter de Academy

Ik ben Cheryl Porcelijn. Web & Branding designer bij Cprecision.

Professioneel en als ondernemer met zichtbaarheid bezig zijn is het leukste dat er is. Daar ben ik goed in en daar hou ik van. Ik ben Cprecision al op mijn 18gestart. Ondanks dat ik een jonkie ben, wist ik en weet ik heel duidelijk wat ik wil: heel mooie, kwalitatief hoge en onderscheidende websites en brandings leveren. Daar ben ik goed in.

Tijdens mijn studie Communicatie en Multimediadesign (CMD) aan de Haagse Hogeschool, was ik een uitblinker in mijn vak. Sindsdien ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen en groeien. En mijn klanten groeien met mij mee. Ik werk het allerliefste voor ondernemers met een creatief beroep, zoals kappers, weddingplanners en bijvoorbeeld artiesten. Hun ziel en passie laten zien, de persoon en de professional heel sterk tot zijn recht laten komen. Dat is voor mij Branding. Het is niet alleen een digitale vingerafdruk, het is je levensadem. Daarin ga ik tot het uiterste. Om het allermooiste te maken. Het móet kloppen.

Het is zo fijn om ondernemer te zijn, mijn eigen tijd in te delen en te werken waar en wanneer ik dat wil, af en toe heerlijk kunnen genieten van mijn hond, Koda. Met heerlijke wandelingen in de pauzes en weekenden. Maar ook werken met super fijne klanten en partners. Mooie producten ontwikkelen en een klant zien groeien met zijn of haar website en branding. Het is een cadeautje en ik prijs mezelf enorm gelukkig dat ik dit mag doen.

‘Herkenbaarheid en online zichtbaar zijn, ik ben verliefd op deze krachtige combinatie’.

Echte mensen, echte reviews

Door de web & branding academy ben ik weer actief naar mijn kernwaarden, visie en missie gaan kijken. Ik werd mij bewust van het belang van een branding en de waarde ervan voor mijn business. Aanvankelijk was branding voor mij abracadabra. Maar door het volgen van het programma heb ik de tips wb kleurgebruik, lettertypes, visuals en beeldmerk kunnen inzetten. Ik maak mijn content nu consistent op dezelfde manier, hierdoor ben ik beter zichtbaar voor mijn klanten.

Door de tips over Canva en de websites waar je gratis foto’s van kunt downloaden, maak ik mijn content nu op een gemakkelijke manier, passend bij mijn visie en missie. Door de training van Cheryl kun je direct aan de slag met je eigen branding! De training inspireert en motiveert!

Hanneke Cents

Taal- Lees- Spelling Specialist

5 manieren om alles uit de Academy te halen

De Web & Branding roadmap

Mijn bewezen stappenplan brengt je van A tot Z. Dat wil zeggen; het neerzetten van een juiste fundering naar een branding en website.

Mijn unieke roadmap begeleid jou door alles wat je nodig hebt om een stevig merk te bouwen.

Je volgt simpelweg deze stappen en je hebt in no-time een sterke basis staan.

Verdiepingstrainingen

Verschillende verdiepingstrainingen die je helpen actie te ondernemen.

Na de roadmap kun je aan de slag met de verdiepingstrainingen. Bekijk onder andere de cursus over Wordpress en ga aan de slag met het technische onderdeel van een website.

Er zullen steeds meer cursussen toegevoegd worden en heb je een specifieke wens? Geef hem gerust door.

Live Q&A’s en Masterclasses

Maandelijkse interactieve Q&A’s waarin ik je vragen beantwoord

Iedere maand wordt er een live Q&A gehouden waarin de meest voorkomende vragen beantwoord worden. Natuurlijk kun je ook je vragen kwijt in de Facebook Community.

Gastexperts

Diepgaande interviews met verschillende experts

Naast een website en branding zijn er nog meer manieren om je ideale klant te kunnen bereiken. Denk aan (e-mail-)marketing, fotografie, social media en zelfs bloggen/vloggen. Daarom zal ik verschillende experts hierover gaan interviewen om jou als startende ondernemer meer handvatten aan te reiken om je bedrijf succesvoller te maken.

De komende maanden zullen de eerste experts live geïnterviewd worden, exclusief voor leden van de Academy!

Facebook Community

Support en sparren met gelijkgestemden

De Facebook Community is een besloten groep waarin je al je vragen kunt stellen en feedback kunt vragen. We supporten elkaar en we creëeren op deze manier een mooie ondersteunende groep. 

In deze groep worden de maandelijkse Live Q&A's gegeven en wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe beschikbare trainingen

 

Alle academy leden krijgen toegang tot:

Per direct alle trainingen

De roadmap en een aantal verdiepingstrainingen staan al voor je klaar in de Academy. Er zullen in de loop der tijd steeds meer verdiepingscurssen bij komen. Dat niet alleen, je krijgt ook toegang tot de maandelijkse live Q&A’s en de live interviews met de gastexperts.

Leer wanneer en waar je dat wilt. Bepaal je eigen tempo.

De Facebook community van gelijkgestemden

De community is het hart van de Academy. Hier kun je echt al je vragen kwijt, kun je feedback vragen en leer je andere gelijkgestemden kennen. De groep is 24/7 beschikbaar.

Stuur mij gerust een persoonlijk bericht als je je vraag niet openbaar wilt stellen.

Checklists, werkboeken en e-books.

In de Academy vind je bij de roadmap verschillende werkboeken en checklists. Daarbij heb ik, naast de verdiepingstrainingen, extra e-books voor je klaar staan.

 

BONUS: Toegang tot mijn DIVI licentie en speciaal voor jou gemaakt thema. T.w.v. €397,-

Ik heb een DIVI thema voor je klaar staan met licentie voor de DIVI builder zodat jij je website zo snel mogelijk up and running hebt. Dit staat geheel gratis voor jou klaar als Academy lid.

Dat en nog veel meer exclusief in de Academy

Krijg direct toegang tot
de Web & Branding Academy!

Je bent nog maar een paar seconden verwijderd van de juiste begeleiding, het benodigde advies én de ondersteuning die je nodig hebt om je onderneming tot een succes te maken. Als je er klaar voor bent om nu echt een sterk merk op te bouwen en om mooie resultaten te gaan behalen, kies dan hieronder een maand- of jaarabonnement en word lid!

BETAAL MAANDELIJKS

€45,-
per maand

Maandelijkse incasso –
gemakkelijk opzegbaar na 3 maanden, binnen een paar klikken.

BETAAL
JAARLIJKS

€450,-
per jaar

(Beste keuze: krijg 2 maanden gratis wanneer je voor een jaarabonnement kiest)

Jaarlijkse incasso –
gemakkelijk opzegbaar na 1 jaar, binnen een paar klikken.

Veelgestelde vragen

Ik ben nog helemaal niet begonnen met een branding of website. Is de Academy dan wel geschikt voor mij?

Ja, zeker weten. Juist dan. Met mijn speciaal opgestelde roadmap leid ik je de weg in de wereld van websites en brandings waardoor je niet meer hoeft te zoeken naar wat je werkelijk nodig hebt. En weet je ook welke logische stappen je moet zetten.

Biedt de Web & Branding Academy mij een platform om mijn website te creëren?

Nee, dat kan ik helaas niet bieden. De Academy is een op onderwijs gebaseerd lidmaatschap, dat trainingen en middelen biedt om jou te helpen bij het maken van een website. Je moet nog steeds een extern platform kiezen om jouw eigen site aan te maken (ik raad WordPress aan op een eigen gekozen domeinnaam).

Ik bied je wel een DIVI builder licentie en een thema aan om het jou gemakkelijker te maken. Je krijgt daarnaast toegang tot verschillende verdiepingstrainingen.

Ik heb al een website en/of branding, wat kan ik dan nog leren?

Je bent nooit uitgeleerd en de Academy wordt continue uitgebreid met nieuwe verdiepingstrainingen. Mocht je in een fase zitten waar je toe bent aan een andere website? Dan is het fijn dat je alles nog eens bekijkt om te checken of je merkboodschap nog klopt. 

Is alle inhoud meteen beschikbaar?

Ja, wanneer jij je inschrijft, krijgt je direct toegang tot alle bestaande én toekomstige modules en lessen.

Kan ik hulp krijgen?

Absoluut! Je kunt niet alleen gebruik maken van de Facebook Community maar iedere maand geef ik een live Q&A waar je van te voren je vragen kan insturen en ik ze live voor je beantwoord. 

Waarom zou ik nu lid worden en niet even wachten?

Heel simpel, het is tijd om actie te ondernemen! Als je echt een succesvol bedrijf wilt opzetten dan is het belangrijk dat je het werk doet. Je hebt daarom een plek nodig waar je antwoord kunt krijgen op je vragen, zeker op vragen waarvan je nog niet wist dat je ze had. 

Je hebt support, een community, en vooral, een liefdevolle “schop onder je kont” nodig om echt aan de slag te gaan.

De Web & Branding Academy is zo’n plek. Als je echt een verschil wilt maken dan is het tijd om er nu wat aan te doen.

Waarom moet ik minimaal 3 maanden lid zijn?

Omdat ik uit ervaring weet, dat je niet binnen een paar dagen een website en branding opbouwt, Rome is tenslotte ook niet in 1 dag ontstaan. Uiteraard zijn sommigen sneller dan anderen maar met de verdiepingstrainingen, gastsprekers, live Q&A’s en masterclasses heb je zoveel content tot je beschikking, dat je die tijd echt nodig gaat hebben. 

Is er een technisch support?

In de Facebook Community is er ruimte voor al je technische vragen, ook tijdens de live Q&A’s.

Vervalt mijn DIVI als ik mijn lidmaatschap opzeg?

Nee, jouw DIVI builder en thema zullen gewoon blijven werken.

Kan ik eventueel later nog upgraden naar een jaarlijks lidmaatschap?

Ja, absoluut. Dat is geen enkel probleem. 

Ik ben nog niet 100% zeker of de Academy wat voor mij is, kan ik het eerst gratis uittesten?

Nee, dat is niet mogelijk, maar bekijk gerust even deze video waarin ik je laat zien wat er allemaal in de Academy te vinden is. Heb je dan nog steeds vragen laat het mij dan gerust weten.

Krijg direct toegang tot
de Web & Branding Academy!

Je bent nog maar een paar seconden verwijderd van de juiste begeleiding, het benodigde advies én de ondersteuning die je nodig hebt om je onderneming tot een succes te maken. Als je er klaar voor bent om nu echt een sterk merk op te bouwen en om mooie resultaten te gaan behalen, kies dan hieronder een maand- of jaarabonnement en word lid!

BETAAL MAANDELIJKS

€45,-
per maand

Maandelijkse incasso –
gemakkelijk opzegbaar na 3 maanden, binnen een paar klikken.

BETAAL
JAARLIJKS

€450,-
per jaar

(Beste keuze: krijg 2 maanden gratis wanneer je voor een jaarabonnement kiest)

Jaarlijkse incasso –
gemakkelijk opzegbaar na 1 jaar, binnen een paar klikken.