Dit inspireerde mij om deze Academy te bouwen:

Ik vind het zo ontzettend jammer en zonde dat startende ondernemers door de bomen het bos niet meer zien. Ze verzuipen in de mogelijkheden waardoor het ondernemen moeilijker gemaakt wordt dan nodig. Allemaal omdat:

Er wordt gezegd dat je meteen een professionele website en branding nodig hebt, anders kun je niet beginnen.

Er hoge bedragen worden gevraagd maar er vervolgens een product komt dat volledig de plank mis slaat

Ik zo vaak te horen krijg dat (web)designers hun beloftes niet nakomen waardoor je verlies lijdt of dat het je onnodig veel energie kost

Gelukkig kun je dat nú allemaal achter je laten.

Ik introduceer:
de Web & Branding Academy

De Web en Branding Academy is speciaal ontwikkeld voor de startende ondernemer. Met mijn speciaal opgestelde roadmap leid ik je de weg in de wereld van websites en brandings waardoor je niet meer hoeft te zoeken naar wat je werkelijk nodig hebt.

Naast de roadmap bevat deze academy diepgaande, praktische trainingen en verschillende resources die jou helpen om een goede basis neer te zetten voor je onderneming.

Daarnaast krijg je volledig support van de Facebook Community waar je al je vragen kunt stellen zodat niets je meer in de weg staat. Ook kun je hier sparren met andere ondernemers.

De academy helpt jou om:

Een zeer stevige basis op te zetten voor je onderneming, website én branding, zodat jij omzet kan gaan genereren.

Eindelijk grip te krijgen op de chaos van websites, brandings en aanbieders.

De juiste stappen te zetten, uitgetest en al, op 1 plek

Gebruik te maken van de collectieve kennis en ervaring van de Facebook community, van mij en elkaar, om elkaar te ondersteunen.

Van die "keukentafel creaties" af te stappen. Je unieke IK te laten zien daar voor te gaan staan.

Met mijn hulp grip te krijgen op dat wat jij wilt uitstralen zodat je met veel meer plezier zult ondernemen

Wat is er zo handig aan die roadmap?

Door mijn speciaal opgezette en bewezen roadmap heb je een klap een compleet overzicht dat jou helpt om een stevige basis voor je website en branding op te zetten. Inclusief aanvullende achtergrond informatie plus bijbehorende checklists zodat jij de juiste stappen zet en zeker weet dat je niets vergeet.

Je wordt stap voor stap meegenomen door tekst en/of video zodat het voor IEDEREEN makkelijk te begrijpen is. Je hebt dus geen technische kennis nodig. Hierdoor bespaar je veel tijd (tijd = geld) waardoor je snel bezig kunt zijn met je échte business, dat waar jij zo goed in bent.

Zo ziet Dé roadmap er uit:

Bouw een sterk merk

In deze module ga je aan de slag met jouw doelgroep, je ideale klant en je why. Daarnaast ga je aan de slag met je fundering waarin jij je kern- en merkwaarden en merkboodschap gaat bepalen. Dé basis voor iedere branding en website.

Jouw personal branding

In deze module ga je aan de slag met de branding toolkit. Je vindt alle benodigde achtergrondinformatie rondom jouw personal branding.
Je leert een eigen Style Guide op te zetten zodat jij een consistente branding krijgt.

Plan je website

Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat met het bouwen van je eigen website, is het belangrijk dat je weet waar je website voor gaat dienen. Je gaat dus het doel bepalen van je website zodat jij je website voor je kunt gaan laten werken.

Bouw je website

Nu je een goede basis hebt staan, is het tijd om écht aan de slag te gaan met je website. In deze module leer je hoe je een website bouwt, hoe je deze inricht op je doel en hoe jij je huisstijl verwerkt zodat je consistent blijft. Een zeer praktisch module.

 

Tadaaa, dit ben ik. Het gezicht (en brein)
achter de Academy

Ik ben Cheryl Porcelijn. Web & Branding designer bij Cprecision.

Tijdens mijn studie Communicatie en Multimediadesign (CMD) aan de Haagse Hogeschool, was ik een uitblinker in mijn vak. Sindsdien ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen en groeien. En mijn klanten groeien met mij mee. Ik werk het allerliefste voor ondernemers met een creatief beroep, zoals kappers, weddingplanners en bijvoorbeeld artiesten. Hun ziel en passie laten zien, de persoon en de professional heel sterk tot zijn recht laten komen. Dat is voor mij Branding. Het is niet alleen een digitale vingerafdruk, het is je levensadem. Daarin ga ik tot het uiterste. Om het allermooiste te maken. Het móet kloppen.

Het is zo fijn om ondernemer te zijn, mijn eigen tijd in te delen en te werken waar en wanneer ik dat wil, af en toe heerlijk kunnen genieten van mijn hond, Koda. Met heerlijke wandelingen in de pauzes en weekenden. Maar ook werken met super fijne klanten en partners. Mooie producten ontwikkelen en een klant zien groeien met zijn of haar website en branding. Het is een cadeautje en ik prijs mezelf enorm gelukkig dat ik dit mag doen.

‘Progress, not perfection’.

– Marie Forleo

Echte mensen, echte reviews

Door de web & branding academy ben ik weer actief naar mijn kernwaarden, visie en missie gaan kijken. Ik werd mij bewust van het belang van een branding en de waarde ervan voor mijn business. Aanvankelijk was branding voor mij abracadabra. Maar door het volgen van het programma heb ik de tips wb kleurgebruik, lettertypes, visuals en beeldmerk kunnen inzetten. Ik maak mijn content nu consistent op dezelfde manier, hierdoor ben ik beter zichtbaar voor mijn klanten.

Door de tips over Canva en de websites waar je gratis foto’s van kunt downloaden, maak ik mijn content nu op een gemakkelijke manier, passend bij mijn visie en missie. Door de training van Cheryl kun je direct aan de slag met je eigen branding! De training inspireert en motiveert!

Hanneke Cents

Taal- Lees- Spelling Specialist

Wat maakt de Web & Branding Academy zo anders?

Mijn speciaal opgezette roadmap

Uit mijn ervaring is gebleken dat deze stappen nodig zijn om tot een succesvol resultaat te komen. Om je letterlijk mee aan de hand te nemen heb ik mijn roadmap voor je klaar gezet, zodat je het niet zelf meer hoeft uit te zoeken. 

Je krijgt volledig toegang tot mijn kennis

Na het helpen van tientallen ondernemers weet ik dat het hebben van een goede basis écht THE key is.

Een Facebook community

In de Facebook community kom je zowel in contact te staan met gelijkgestemden alsook met mij. Je kunt hier ál je vragen en opmerkingen kwijt.

Onzin is verboden

Ik ben niet van de trends en het snel-rijk-worden gedoe. Gewoon omdat ik weet dat het zo in de meeste gevallen niet werkt. Je moet het werk (willen) doen, durven vallen en opstaan, hard werken maar ook risico’s durven nemen.

Alles op 1 plek

Het is gewoon super fijn om alle informatie, die je nodig hebt om te starten en/of door te groeien, op 1 plek te hebben. Niet meer het internet af zoeken en vervolgens nog geen stappen gezet te hebben

Mijn volledige commitment

Ik adem websites en brandings. Je krijgt mijn volle aandacht want ik vind het fantastisch om je te helpen naar jouw succes.

Alle academy leden krijgen toegang tot:

Per direct alle trainingen

De roadmap en een aantal verdiepingstrainingen staan al voor je klaar in de Academy. Er zullen in de loop der tijd steeds meer implementatietrainingen bij komen. Dat niet alleen, je krijgt ook toegang tot de maandelijkse live Q&A’s en de live interviews met de gastexperts.

Leer wanneer en waar je dat wilt. Bepaal je eigen tempo.

De Facebook community van gelijkgestemden

Hier kun je echt al je vragen kwijt, kun je feedback vragen en leer je andere gelijkgestemden kennen. De groep is 24/7 beschikbaar. Ik ben overdag aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Stuur mij gerust een persoonlijk bericht als je je vraag niet openbaar wilt stellen.

Checklists, werkboeken en e-books.

In de Academy vind je bij de roadmap verschillende werkboeken en checklists. Daarbij heb ik, naast de verdiepingstrainingen, extra e-books voor je klaar staan.

 

BONUS: Toegang tot mijn DIVI licentie en speciaal voor jou gemaakt thema. T.w.v. €397,-

Ik heb een DIVI thema voor je klaar staan met licentie voor de DIVI builder zodat jij je website zo snel mogelijk up and running hebt. Dit staat geheel gratis voor jou klaar als Academy lid.

1-op-1 Brainstorm sessie, van 30 min
t.w.v. €75,-

In deze 30 minuten mag je mijn “designers jasje” van het lijf vragen, kan ik met je mee kijken of help ik je waar je misschien op vastloopt. Het gesprek gaat via Zoom, en dus kan jij of ik het scherm delen, waardoor ik écht met je mee kan kijken. Ik coach jou waar nodig.

Dat en nog veel meer exclusief in de Academy

Veelgestelde vragen

Ik ben nog helemaal niet begonnen met een branding of website. Is de Academy dan wel geschikt voor mij?

Ja, zeker weten. Juist dan. Met mijn speciaal opgestelde roadmap leid ik je de weg in de wereld van websites en brandings waardoor je niet meer hoeft te zoeken naar wat je werkelijk nodig hebt. En weet je ook welke logische stappen je moet zetten.

Biedt de Web & Branding Academy mij een platform om mijn website te creëren?

Nee, dat kan ik helaas niet bieden. De Academy is een op onderwijs gebaseerd lidmaatschap, dat trainingen en middelen biedt om jou te helpen bij het maken van een website. Je moet nog steeds een extern platform kiezen om jouw eigen site aan te maken (ik raad WordPress aan op een eigen gekozen domeinnaam).

Ik bied je wel een DIVI builder licentie en een thema aan om het jou gemakkelijker te maken. Je krijgt daarnaast toegang tot verschillende verdiepingstrainingen.

Ik heb al een website en/of branding, wat kan ik dan nog leren?

Je bent nooit uitgeleerd en de Academy wordt continue uitgebreid met nieuwe verdiepingstrainingen. Mocht je in een fase zitten waar je toe bent aan een andere website? Dan is het fijn dat je alles nog eens bekijkt om te checken of je merkboodschap nog klopt. 

Is alle inhoud meteen beschikbaar?

Ja, wanneer jij je inschrijft, krijgt je direct toegang tot alle bestaande én toekomstige modules en lessen.

Kan ik hulp krijgen?

Absoluut! Je kunt niet alleen gebruik maken van de Facebook Community maar iedere maand geef ik een live Q&A waar je van te voren je vragen kan insturen en ik ze live voor je beantwoord. 

Waarom zou ik nu lid worden en niet even wachten?

Heel simpel, het is tijd om actie te ondernemen! Als je echt een succesvol bedrijf wilt opzetten dan is het belangrijk dat je het werk doet. Je hebt daarom een plek nodig waar je antwoord kunt krijgen op je vragen, zeker op vragen waarvan je nog niet wist dat je ze had. 

Je hebt support, een community, en vooral, een liefdevolle “schop onder je kont” nodig om echt aan de slag te gaan.

De Web & Branding Academy is zo’n plek. Als je echt een verschil wilt maken dan is het tijd om er nu wat aan te doen.

Waarom moet ik minimaal 3 maanden lid zijn?

Omdat ik uit ervaring weet, dat je niet binnen een paar dagen een website en branding opbouwt, Rome is tenslotte ook niet in 1 dag ontstaan. Uiteraard zijn sommigen sneller dan anderen maar met de verdiepingstrainingen, gastsprekers, live Q&A’s en masterclasses heb je zoveel content tot je beschikking, dat je die tijd echt nodig gaat hebben. 

Is er een technisch support?

In de Facebook Community is er ruimte voor al je technische vragen, ook tijdens de live Q&A’s.

Vervalt mijn DIVI als ik mijn lidmaatschap opzeg?

Nee, jouw DIVI builder en thema zullen gewoon blijven werken.

Kan ik eventueel later nog upgraden naar een jaarlijks lidmaatschap?

Ja, absoluut. Dat is geen enkel probleem. 

Ik ben nog niet 100% zeker of de Academy wat voor mij is, kan ik het eerst gratis uittesten?

Nee, dat is niet mogelijk, maar bekijk gerust even deze video waarin ik je laat zien wat er allemaal in de Academy te vinden is. Heb je dan nog steeds vragen laat het mij dan gerust weten.