Laat zien wie je bent.
Met een unieke branding en website. Ik leer je hier alles over met mijn stap-voor-stap trainingen.

Dit inspireerde mij om deze Academy te bouwen:

Ik vind het zo ontzettend jammer en zonde dat ondernemers door de bomen het bos niet meer zien. En ze daarom dingen gaan uitstellen of er langer over doen dan nodig.
Ze verzuipen in de mogelijkheden waardoor het ondernemen soms een stuk moeilijker gemaakt wordt. Allemaal omdat:

Er wordt gezegd dat je meteen een professionele website en branding nodig hebt, anders kun je niet beginnen.

Je nooit alles op 1 plek kunt vinden.

Er hoge bedragen worden gevraagd maar er vervolgens een product komt dat volledig de plank mis slaat.

Ik zo vaak te horen krijg dat (web)designers hun beloftes niet nakomen waardoor je verlies lijdt of dat het je onnodig veel energie kost.

Gelukkig kun je dat nu allemaal achter je laten.

Ik introduceer:
de Web & Branding Academy

De Web en Branding Academy is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die zelf aan de slag wil om zijn branding te creëren en die als strategische marketingtool wil inzetten.

Via de Web en Branding Roadmap -mijn bewezen stappenplan- leer ik je hoe je een goede branding neerzet die precies weerspiegelt wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat.

De laagdrempelige stap-voor-stap video’s en artikelen nemen je aan de hand mee, waardoor je in een periode van een paar maanden alle onderdelen van een branding zelf maakt. Van logo tot website en alles wat daarbij hoort. Iedereen kan het!

En heb je vragen? Ik kijk regelmatig met je mee via de besloten Facebook-community, beantwoord jouw vragen en ik geef je tips & tricks, zodat je, nadat je de hele Roadmap hebt doorlopen, een branding hebt die voor jou gaat werken.

En ben je daarna nog niet uitgeleerd? Blijf je hongerig naar meer? De bibliotheek van de Web & Branding Academy wordt constant uitgebreid met verdiepingstrainingen, waardoor je kunt blijven groeien.

Echte mensen, echte reviews

Mijn ervaring is heel positief. In de Academy staan waardevolle tips en de lessen die ik tot nu toe gevolgd heb, hebben mij zeker al iets verder geholpen. Er wordt ingegaan De opdrachten zijn zorgvuldig samengesteld. Het gaf mij reden tot nadenken. Zo waren mijn bedrijfskleuren, kleuren die ik gewoon leuk vond. Tijdens de opdrachten werd de vraag gesteld welke kernwaarden je hebt en aan de hand daarvan kan de kleur bepaald worden. Het gaf mij meteen een heel ander beeld, een beeld waarin ik mijn ‘merk’ beter naar voren kan laten komen. Veel vragen verdiende extra aandacht, ik vond ze zelf lastig te beantwoorden omdat ik er van tevoren niet over had nagedacht. Uiteindelijk gaven deze vragen mij meer inzicht in mijn eigen onderneming.

Mijn website zal een levend geheel zijn en blijven. Maar door de training van Cheryl weet ik wel wat ik doe. Ook worden de lessen goed up to date gehouden en komen er ook nieuwe lessen bij.  Daarnaast vind ik de gast interviews een waardevolle toevoeging. Een mooie service.

Ook binnen de community heerst een positieve sfeer. Iedereen ondersteunt elkaar.  Cheryl zorgt altijd dat ze snel een antwoord op je vraag heeft.

Ik zal elke startende ondernemer deze Academy zeker aanbevelen. Het zal zorgen voor een goede start en voor de prijs hoeft niemand het te laten. Al zouden ook ondernemers die al langer voor zichzelf zijn begonnen zeker ook aan kunnen sluiten.

Mijn ervaring met Cheryl is dat ik haar positief vind overkomen.  De manier waarop ze haar verhaal vertelt vind ik prettig. Daardoor voel me zelf ook zeker en daardoor had ik meteen het goede gevoel. Ik ben zeer tevreden over de gehele Academy. Goede informatie en mooie tips.

Annemarie Peters

Officesupport Parkstad

De academy helpt jou om:

Precies datgene uit te stralen wat jij wilt uitstralen zodat je met veel meer plezier zult ondernemen.

Van die "keukentafel creaties" af te stappen. Je unieke IK te laten zien daar voor te gaan staan.

Helderheid te krijgen in de chaos van websites, brandings en aanbieders. Van hier uit weet jij precies wat je nodig hebt en wat niet.

Een website en branding te creëren waar je vol vertrouwen mee kunt ondernemen. Jouw werk mag gezien worden!

De juiste stappen te zetten, uitgetest en al, op 1 plek. Eindelijk stoppen met zoeken!

Door te groeien. De Academy is een all-in-one platform waarmee je na de roadmap, door kunt leren en kunt groeien in je bedrijf.

Wat is er zo handig aan de roadmap?

Door mijn speciaal opgezette en bewezen roadmap heb je in één klap een compleet overzicht dat jou helpt om een stevige basis voor je website en branding op te zetten.
Inclusief aanvullende achtergrond informatie plus bijbehorende checklists zoda je zeker weet dat je niets vergeet.

Je wordt stap voor stap meegenomen door tekst en/of video zodat het voor IEDEREEN makkelijk te begrijpen is. Je hebt dus geen technische kennis nodig (dat ga ik je allemaal leren).
Hierdoor bespaar je veel tijd (tijd = geld) waardoor je snel bezig kunt zijn met je échte business, dat waar jij zo goed in bent.

Zo ziet de roadmap er uit:

Onderzoek

Wat is je intentie, wat is je why en wie zijn je klanten? Wat is jouw plek in markt? Wie ben jij en wat breng je mee? Dat zijn de vragen waarmee je in de eerste stap mee aan de slag gaat. 

Branding Blueprint

Wat is een branding, waarom is het nodig? De anatomie van een goede branding. En breng de elementen van je branding samen.Welk seizoen ben jij? Creëer je eigen branding.

Website strategie

Waarom een website? Wat moet je wel én niet doen? Wat hoort er bij een website? Wat moet de website voor je doen? Hoe creëer je een website dat voor je gaat werken? In deze module gaan we aan de slag met de strategie van je website.

Creëer je website

Pagina’s bepalen, wat komt er in? Welke pagina’s zijn belangrijk? Waar moet je op letten? Je hebt nu dé basis om écht aan de slag te gaan met je website.

We gaan bouwen!

Tadaaa, dit ben ik. Het gezicht (en brein)
achter de Academy

Ik ben Cheryl Porcelijn. Web & Branding designer bij Cprecision.

Ik ben een expert op het gebied van Branding & Design. Professioneel en als ondernemer met zichtbaarheid bezig zijn is het leukste dat er is. Daar ben ik goed in en daar hou ik van.

En waar ik nóg meer van hou? Is mijn kennis overdragen aan andere ondernemers. En dat doe ik door middel van mijn Web & Branding Academy

Het is zo fijn om ondernemer te zijn, mijn eigen tijd in te delen en te werken waar en wanneer ik dat wil, af en toe heerlijk kunnen genieten van mijn hond, Koda. Met heerlijke wandelingen in de pauzes en weekenden. Maar ook werken met super fijne klanten en partners. Mooie producten ontwikkelen en een klant zien groeien met zijn of haar website en branding. Het is een cadeautje en ik prijs mezelf enorm gelukkig dat ik dit mag doen.

Progress, not perfection

– Marie Forleo

Echte mensen, echte reviews

Door de web & branding academy ben ik weer actief naar mijn kernwaarden, visie en missie gaan kijken. Ik werd mij bewust van het belang van een branding en de waarde ervan voor mijn business. Aanvankelijk was branding voor mij abracadabra. Maar door het volgen van het programma heb ik de tips wb kleurgebruik, lettertypes, visuals en beeldmerk kunnen inzetten. Ik maak mijn content nu consistent op dezelfde manier, hierdoor ben ik beter zichtbaar voor mijn klanten.

Door de tips over Canva en de websites waar je gratis foto’s van kunt downloaden, maak ik mijn content nu op een gemakkelijke manier, passend bij mijn visie en missie. Door de training van Cheryl kun je direct aan de slag met je eigen branding! De training inspireert en motiveert!

Hanneke Cents

Taal- Lees- Spelling Specialist

Wat ik vooral heel fijn vind aan de academy van Cheryl is dat het heel overzichtelijk is, je doorloopt het echt stap-voor-stap en Cheryl staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden!

Vooral doordat ik na de eerste stappen helemaal helder kreeg hoe mijn website eruit moest komen te zien, welke inhoud ik erin wilde zetten en welke kleuren echt bij mij horen, had ik voor mijzelf een heel overzichtelijk beginpunt om mee aan mijn website te beginnen. Ik ben nogal een chaoot dus dit werkte voor mij perfect! Mijn website is nog niet helemaal af, maar dit komt meer door mijzelf, ik ben ervan overtuigd dat door alle raad en advise van Cheryl het er gaat komen!

Frances Deveria

Wat maakt de Web & Branding Academy zo speciaal?

Mijn speciaal opgezette roadmap

Uit mijn ervaring is gebleken dat deze stappen nodig zijn om tot een succesvol resultaat te komen. Je wordt echt aan de hand meegenomen, zodat je het niet zelf meer hoeft uit te zoeken.

Je krijgt volledig toegang tot mijn kennis

Na het helpen van tientallen ondernemers weet ik dat het hebben van een goede basis écht THE key is.

Een Facebook community

In de Facebook community kom je zowel in contact te staan met gelijkgestemden alsook met mij. Je kunt hier ál je vragen en opmerkingen kwijt.

Alles op 1 plek

Het is gewoon super fijn om alle informatie, die je nodig hebt om te starten en/of door te groeien, op 1 plek te hebben. Niet meer het internet af zoeken en vervolgens nog geen stappen gezet te hebben

Onzin is verboden

Ik ben niet van de trends en het snel-rijk-worden gedoe. Gewoon omdat ik weet dat het zo in de meeste gevallen niet werkt. Je moet het werk (willen) doen en durven vallen en opstaan.

Mijn volledige commitment

Ik adem websites en brandings. Je krijgt mijn volle aandacht want ik vind het fantastisch om je te helpen naar jouw succes.

Alle academy leden krijgen toegang tot:

Per direct alle trainingen

De roadmap en meer dan 10 verdiepingstrainingen staan al voor je klaar in de Academy. Er zullen in de loop der tijd steeds meer verdiepingstrainingen bij komen. Dat niet alleen, je krijgt ook toegang tot de maandelijkse Q&A’s en de interviews met de gastexperts.

Leer wanneer en waar je dat wilt. Bepaal je eigen tempo.

De Facebook community van gelijkgestemden

Hier kun je echt al je vragen kwijt, kun je feedback vragen en leer je andere gelijkgestemden kennen. De groep is 24/7 beschikbaar. Ik ben overdag aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Checklists, werkboeken en e-books.

In de Academy vind je bij de roadmap verschillende werkboeken en checklists. Daarbij heb ik, naast de verdiepingstrainingen, extra e-books voor je klaar staan.

 

1x per maand Live Q&A via Zoom (in groepsverband).

Tijdens deze Q&A kun jij ál je vragen stellen. Of het nu gaat om je website, je branding of andere onderdelen die bij het ondernemen horen, geen vraag is te gek. 

Interviews met gastexperts

 De ene zijn expertise is zijn andere niet. Daarom is het belangrijk dat we onze grenzen kennen en hulp in roepen van anderen wanneer we dit nodig hebben. Ongeveer 1 x per maand zal ik een expert in een ander vak interviewen, zodat ook jij door kunt blijven groeien en je alles op 1 plek hebt.

 

BONUS: Toegang tot mijn DIVI licentie en speciaal voor jou gemaakt thema. t.w.v. €397,-

Ik heb een DIVI thema voor je klaar staan met licentie voor de DIVI builder zodat jij je website zo snel mogelijk up and running hebt. Dit staat geheel gratis voor jou klaar als Academy lid.

EXCLUSIEF voor Academy members

Krijg direct toegang tot
de Web & Branding Academy!

Je bent nog maar een paar klikken verwijderd van de juiste begeleiding, het benodigde advies én de ondersteuning die je nodig hebt om je onderneming met een sterk merk in de markt te zetten en via deze route met zelfvertrouwen kunt ondernemen.

Waar zou je over een jaar zijn als je toegang had tot alles wat ik net heb opgesomd? Hoe zou je onderneming en je omzet er uit zien als je aan de slag gaat om je doelen te behalen? De mogelijkheden zijn oneindig.

Als je er klaar voor bent om nu echt een sterk merk op te bouwen en om mooie resultaten te gaan behalen, stap dan vandaag nog in, in de Web & Branding Academy!

Jouw investering:

Dit aanbod is geldig tot

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

JAARLIJKS

€770,-
per jaar

Excl. btw
Automatische incasso –
gemakkelijk opzegbaar na 1 jaar

3 termijnen

€260,-
per termijn


Excl. btw
Automatische incasso –
gemakkelijk opzegbaar na 1 jaar

Veelgestelde vragen

Ik ben nog helemaal niet begonnen met een branding of website. Is de Academy dan wel geschikt voor mij?

Ja, zeker weten. Juist dan. Met mijn speciaal opgestelde roadmap leid ik je de weg in de wereld van websites en brandings waardoor je niet meer hoeft te zoeken naar wat je werkelijk nodig hebt. En weet je ook welke logische stappen je moet zetten.

Biedt de Web & Branding Academy mij een platform om mijn website te creëren?

Nee, dat kan ik helaas niet bieden. De Academy is een op onderwijs gebaseerd lidmaatschap, dat trainingen en middelen biedt om jou te helpen bij het maken van een website. Je moet nog steeds een eigen platform kiezen om jouw eigen site aan te maken (ik raad WordPress aan op een eigen gekozen domeinnaam). In de Academy geef ik je hier tips over om het juiste voor jou te kiezen.

Ik bied je wel een DIVI builder licentie en een thema aan om het jou gemakkelijker te maken. Je krijgt daarnaast toegang tot verschillende verdiepingstrainingen.

Ik heb al een website en/of branding, wat kan ik dan nog leren?

Je bent nooit uitgeleerd en de Academy wordt continu uitgebreid met nieuwe verdiepingstrainingen. De juiste vragen hierbij zijn, WAT kan ik hier van leren en HOE kan dit voor mij werken? Mocht je in een fase zitten waar je toe bent aan een andere website of dat je een shift aan het doorgaan bent? Dan is het fijn dat je alles nog eens bekijkt om te checken of je website en branding nog kloppen. 

Is alle inhoud meteen beschikbaar?

Ja, wanneer jij je inschrijft, krijgt je direct toegang tot alle bestaande én toekomstige modules en lessen.

Kan ik hulp krijgen?

Absoluut! Je kunt niet alleen gebruik maken van de Facebook Community. Plus, iedere maand geef ik 2 live Q&A’s waar je van te voren je vragen kan insturen en ik ze live voor je beantwoord.  Daarnaast is er ook 1 keer per maand een groepscall waar je ook een stukje coaching van mij ontvangt.

Waarom zou ik nu lid worden en niet even wachten?

Heel simpel, het is tijd om actie te ondernemen! Als je echt een succesvol bedrijf wilt opzetten dan is het belangrijk dat je het werk doet. Je hebt daarom een plek nodig waar je antwoord kunt krijgen op je vragen, zeker op vragen waarvan je nog niet wist dat je ze had. 

Je hebt support, een community, en vooral, een liefdevolle “schop onder je kont” nodig om echt aan de slag te gaan.

De Web & Branding Academy is zo’n plek. Als je echt een verschil wilt maken dan is het tijd om er nu wat aan te doen.

Waarom een jaarabonnement?

Omdat ik uit ervaring weet, dat je niet binnen een paar dagen een website en branding opbouwt, Rome is tenslotte ook niet in 1 dag ontstaan. Uiteraard zijn sommigen sneller dan anderen maar met de verdiepingstrainingen, gastsprekers, live Q&A’s en masterclasses heb je zoveel content tot je beschikking, dat je die tijd echt nodig gaat hebben.  Plus dat de academy altijd zal worden aangevuld met nieuwe content en blijf ik bestaande content updaten. Het gaat namelijk zo snel, dat het belangrijk is dat je de snel up-to-date bent.

Is er een technisch support?

In de Facebook Community is er ruimte voor al je technische vragen, ook tijdens de live Q&A’s. Kom je er echt niet uit? Dan kun je mij een mailtje sturen.

Vervalt mijn DIVI als ik mijn lidmaatschap opzeg?

Nee, jouw DIVI builder en thema zullen gewoon blijven werken.

Ik ben nog niet 100% zeker of de Academy wat voor mij is, kan ik het eerst gratis uittesten?

Nee, dat is niet mogelijk, maar bekijk gerust even deze video waarin ik je laat zien wat er allemaal in de Academy te vinden is. Heb je dan nog steeds vragen laat het mij dan gerust weten.

Krijg direct toegang tot
de Web & Branding Academy!

Je bent nog maar een paar klikken verwijderd van de juiste begeleiding, het benodigde advies én de ondersteuning die je nodig hebt om je onderneming met een sterk merk in de markt te zetten en via deze route met zelfvertrouwen kunt ondernemen.

Waar zou je over een jaar zijn als je toegang had tot alles wat ik net heb opgesomd? Hoe zou je onderneming en je omzet er uit zien als je aan de slag gaat om je doelen te behalen? De mogelijkheden zijn oneindig.

Als je er klaar voor bent om nu echt een sterk merk op te bouwen en om mooie resultaten te gaan behalen, stap dan vandaag nog in, in de Web & Branding Academy!

Jouw investering:

Dit aanbod is geldig tot

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

JAARLIJKS

€770,-)

Excl. btw
Automatische incasso –
gemakkelijk opzegbaar na 1 jaar

3 termijnen

€260,-
per termijn

Excl. btw
Automatische incasso  – 
Gemakkelijk opzegbaar na 1 jaar

Gratis E-book: Onmisbare tips & tricks voor je (Wordpress) Website

Ontvang gratis tips om de belangrijkste pagina's gebruiksvriendelijk te maken

Bedankt voor je aanvraag! Check je inbox voor je e-book. Heb je niets ontvangen? Check dan eerst even je spam óf stuur een mail naar cheryl@cprecision.nl