Selecteer een pagina

Laten we jouw bedrijf tot the nExt Level tillen

Waarom zou jij voor mij kiezen?

In het enorme online aanbod van webdesigners, is het moeilijk een keuze te maken. Wie moet je nou kiezen, wie is betrouwbaar en bij wie krijg ik waar voor mijn geld? In iedere branche zitten natuurlijk rotte appels, helaas ook in de branche waarin ik werk. Ik snap dat vertrouwen hebben in een bedrijf best lastig kan zijn.

Want wie zegt nou dat een bedrijf die jou gouden bergen belooft, dit ook uiteindelijk waar maakt? Wie zegt dat je achteraf niet gigantisch wordt teleurgesteld? Het geld kun je immers maar één keer uitgeven. Dus waarom zou jij voor mij kiezen? Laat ik jou uitleggen hoe ik werk en wat ik belangrijk vind. Dan kun jij hierna jouw keuze maken.

w

Persoonlijk contact

In eerste instantie vind ik persoonlijk contact het meest belangrijke. Communicatie is de sleutel tot oplossingen en succes. Ik wil jou graag leren kennen en weten wie jij bent, wat jouw passies zijn, je dromen, waar jouw interesses liggen, jouw sterke en minder sterke kanten. Wat wil je met je bedrijf bereiken, waar sta jij voor en welke diensten wil je aanbieden? Ik wil een zo volledig mogelijk plaatje van jou hebben als persoon zodat ik jouw website en branding volledig op jou kan laten aansluiten. Klanten willen graag weten met wie ze te maken hebben. Jouw website moet dus niet alleen maar mooi en functioneel zijn maar ook vertrouwen uitstralen.

Samenwerken

Gedurende het hele proces blijven we in contact met elkaar. Regelmatig zullen we bespreken of we de goede kant opgaan en of de keuzes die we maken nog steeds bij jou passen of dat ze bijgesteld moeten worden.

Eerlijkheid

Eerlijkheid duurt het langst en is voor mij heel belangrijk. Eerlijkheid moet ook van twee kanten komen vind ik. Dat geeft vertrouwen en een betere samenwerking. Het vraagt van ons beiden een stukje kwetsbaarheid die we om kunnen zetten in kracht. Ik geef altijd eerlijk mijn mening wanneer dit nodig is en zal zo nodig de juiste adviezen geven.
N

100 % tevredenheid

Wanneer jij tevreden bent, ben ik dat ook en daar zal ik ook altijd naar blijven streven. Mocht dit betekenen dat ik wat langer voor jou bezig ben, wat meer adviezen of ideeën moet geven, dan zij het zo. Natuurlijk zijn er grenzen en moeten we deze ook goed bewaken maar ik ben nooit zo streng door te zeggen dat iets niet kan. Ik heb er alle begrip voor wanneer je niet meteen weet wat je wilt en het moeilijk vind om keuzes te maken. Daar help ik jou bij en samen zullen we gaan zoeken naar gepaste oplossingen. Ik zal jou hierin adviseren en begeleiden.

Tips en tricks

Doordat ik mezelf altijd op de hoogte hou van allerlei nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied, kan ik jou allerlei bruikbare tips en tricks geven. Op mijn website kun je die ook vinden in de blogs die ik schrijf of tijdens de facebook live sessies. Ook schrijf ik maandelijks een nieuwsbrief boordevol handige weetjes. Schrijf je ook in voor deze nieuwsbrief en wordt ook een cprecision insider. Als jij je hebt ingeschreven kun je mijn gratis e-book downloaden en krijg je exclusief toegang tot mijn online resource library en persoonlijke updates die ik niet openbaar met iedereen deel.
Je ziet het, ik ben een bezige bij die graag anderen helpt en bruikbare informatie deelt.

~

Privacy

Vandaag de dag staat de privacy wet hoog in de belangstelling. Een zeer belangrijk onderwerp waar ik dan ook zorgvuldig mee om ga. Gegevens die ik van jou krijg worden nooit aan derden gegeven.

Support en advies na oplevering website en of branding

Na het opleveren van jouw website of personal branding bestaat de mogelijkheid om in contact te blijven met mij. Wanneer je vragen, informatie of advies nodig hebt wat betreft je website, personal branding of marketing strategie, dan kun je altijd bij mij terecht.

Ik kan advies uitbrengen over welke tools je het beste kunt gebruiken, denk aan e-mail systemen, planning tools, administratie systemen ( betaling, facturatie, boekhouding)

Ik bied namelijk levenslang support.

Wat kan ik zoal voor jou betekenen

  • Ontwerpen van websites en personal branding
  • Ontwerpen van nieuwsbrieven
  • Opzetten van e-mail funnels
  • Ontwerpen van social media posts
  • Website en branding analyse
  • Marketing strategie ( e-mail en communicatie)
  • Online magazines vormgeven
  • Beveiligen van je website d.m.v het maken van backups en updates (abonnement)
  • Website/webshop bijhouden en onderhouden
  • Het ontwerpen van digitale werkboeken en e-books

Weten wat ik voor jou kan betekenen?

Ik ga heel graag met jou in gesprek.
Plan meteen een belafspraak om jouw wensen en ambities te bespreken en bespreken we wat ik voor jou kan betekenen

Laten we een bakkie doen

Let’s connect!
Copyright

© 2011 – 2018 CPrecision.
Alle rechten zijn voorbehouden
KVK:56864620