Web & branding design pakket

ALLES-IN-EEN

Liever alles-in-een? Ik ontwerp voor jou een website en personal branding die volledig op jouw persoonlijkheid aansluit en waarin jouw drijfveer duidelijk naar voren komt. We gaan samen aan een compleet project werken. 

‘Trust the Proces’

– Marcus Lemonis

Wat zit er in dit pakket?

Branding

1. Web & branding gesprek

Om je branding goed op je af te stemmen, gaan we eerst samen goed kennismaken. In dit gesprek gaan we aan de slag met jou als persoon achter het bedrijf. Wie ben je, wat zijn je kernwaarden wat wil je uitstralen?

2. Personal Branding

We gaan aan de slag met het moodboard, kleur en lettertypekeuze, het logo, visitekaartjes (500 stuks, drukkosten incl) en bijpassend factuur ontwerp. Plus een brandbook voor de complete branding

3. Logo design

Het logo wordt gebasseerd op de kernwaarden en jou “why” van je bedrijf. Dit hebben we in het eerste gesprek besproken. Het logo wordt jouw digitale vingerafdruk;
een uniek product. Je ontvangt een logopakket met logo-versies voor afdrukken en voor op het web.

4. Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn nog steeds belangrijk. Vooral als je veel mensen in persoon ontmoet. Neem ze daarom ook altijd met je mee. Je ontvangt 500 visitekaartjes van goede kwaliteit thuisgestuurd (drukkosten zitten inclusief in dit pakket)

5. Digitaal factuurontwerp

Via een boekhoudprogramma kun je gemakkelijk facturen sturen naar je klanten. Natuurlijk is het belangrijk ook dit onderdeel dezelfde uitstraling te geven om je branding een geheel te maken.

6. Brandboek

Om alles vast te leggen (lettertypes, de kleuren, gebruik van het logo op je social media uitingen etc), ontvang je een brandbook. Die kun je gebruiken als je bijvoorbeeld aan de slag gaat met je website, of geef hem aan degene die dat voor jou doet, zodat je huisstijl goed geïmplementeerd wordt.

7. Social Media uitingen

Naast je vaste branding onderdelen gaan we ook aan de slag voor je visuele uitingen voor je social media kanaal. Je ontvangt een leuk pakket aan posts & covers voor max 2 social media kanalen naar keuze plus de canva link zodat je later zelf aan de slag kunt.

Weggever (Optioneel)

Wil je een e-maillijst opbouwen? Dan is een weggever dé manier om dat te doen. Ook dan is het belangrijk dat alles in dezelfde stijl is. Denk aan een e-book, checklist, planner of werkboek/-blad. Ook daar kan ik je bij helpen.

Website

8. Website op maat

Responsive en unieke website (met intergratie van je nieuwe huisstijl), met alles wat je nodig hebt om de website voor je te laten werken. Je ontvangt eerst een conceptontwerp en na goedkeuring gaan we aan de slag met de bouw.

9. Koppelingen

Je social media, e-mailmarketingsysteem of betaalsysteem koppelen? Alles wat je nodig hebt om bepaalde processen te automatiseren.

Hosting (optioneel)

Heb je nog geen hosting? Dan kijken we samen naar het juiste pakket en regel ik hier de technische onderdelen voor je.

Copywriting (optioneel)

Geen zin/tijd om zelf je teksten te schrijven? Ik werk samen met een professionele copywriter die geweldige teksten voor jou kan schrijven.

SEO (optioneel)

Extra goed vindbaar op Google? Dan is het goed om je website te optimaliseren voor seo. Ik werk met professionele seo specialisten die jou kunnen helpen je website goed vindbaar te maken.

Fotografie (optioneel)

Foto’s zijn een zeer belangrijk onderdeel voor zowel je branding als voor je website. Zoek je een fotograaf? Ik breng je in contact met een professionele branding fotograaf. 

Wat anderen zeggen

"Super dank je wel Cheryl dat je mijn website zo goed hebt gemaakt, precies zo dat die echt bij mij past. Er viel een last van mijn schouders af toen we besloten dat jij dat allemaal voor mij ging regelen. Toen kon ik mij bezig houden met waar ik goed in ben. Je luistert goed, je denkt mee, je bent creatief, je geeft advies en je bent professioneel. Dit allemaal op een relaxte manier, ik had vanaf moment 1 er 100% vertrouwen in."

Hester de Boer | Dé communicatiecoach

"Hoi Cheryl, Bedankt voor de super website voor Het huis van Tante Trees. Je hebt ons een hoop werk uit handen genomen, waardoor wij weer andere zaken konden afhandelen. Contact met jou gaat als vanzelf, je weet waarover je praat en je komt met ideeën waar wij weer niet aan denken. Cprecision staat voor ons voor; snel, to the point, transparant, behulpzaam en menselijk! Precies wat we zochten. Onwijs bedankt!"

Het huis van tante Trees

"Beste Cheryl, Graag wil ik je ontzettend bedanken voor de mooie website die je voor mij gemaakt hebt. Na een goed gesprek over wat ik voor ogen had en hoe jij dat zou invullen, had ik er direct een goed gevoel over. En dat heb je zeker waar gemaakt. Het gehele proces was je ook goed bereikbaar voor vragen die ik had, en flexibel met de dingen die ik anders zou willen, een topsamenwerking. Niet alleen ik, ben er zeer tevreden over, ook krijg ik goede reacties vanuit mijn bestaande klantenkring en dat is toch waar het uiteindelijk om gaat."

Marco de Keizer | De Keizer timmerwerken

"Cheryl, je ademt visual design. Mooi om te zien hoe je met hart en ziel ondernemers inspireert en n identiteit geeft voor hun bedrijf! En ik kan niet wachten tot je webshop zich verder uitbreidt met door jouw zelf ontworpen superhandige tools en producten!!"

Ingrid Jager-Verhagen | SHIFTing & Star Yoga

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een project?
Een web & branding design pakket duurt ongeveer 6-8 weken, een branding en website ongeveer 3-4 weken. Het hangt van de schaal van het project en de snelheid van communicatie. Ik geef een schatting wat betreft het tijdsschema aan het begin van een project, maar als je een deadline hebt die je probeert te redden, laat het mij van tevoren weten zodat ik het kan proberen te realiseren!
Waarom duurt een project zo lang?
Een website en branding zijn niet “zomaar” gemaakt. Het moet volledig op jou aansluiten en het moet uiteindelijk ook in jouw voordeel gaan werken. Daar hoort een strategie bij. Daarnaast ben ik ook afhankelijk van de aanlevertijd van feedback, teksten en foto’s.
Ik weet nog niet wat ik wil, kunnen we dan een project doen?
Ja, graag zelfs! Ik ben gespecialiseerd in het omzetten van een persoon naar een digitaal product. We komen er samen uit. Ik ga je allerlei vragen stellen waardoor jij goed gaat nadenken wat je wilt bereiken en wat je doelen zijn met jouw onderneming. Op basis daarvan gaan we aan de slag. Let’s do this!

Wat moet ik zelf doen?

Ik vraag aan jou of je je teksten en foto’s wilt aanleveren. Voor de rest neem ik alles uit handen. Wil je de teksten ook uit handen geven? Geen probleem, ik heb een groot netwerk specialisten die graag willen samenwerken. Daar komen we wel uit.

Ik kan het toch ook zelf doen of door een vriend laten doen. Waarom betaal ik hiervoor?

Ik ben van mening dat als je investeert in een goede personal branding en website dat je het nog heel veel jaren kunt gebruiken, het met je mee kunt groeien en klanten aantrekt. Dat betaald zich uiteindelijk terug, steeds opnieuw.

Ik woon niet echt dichtbij, hoe werken we dan samen?

Lang leve het digitale tijdperk! We kunnen werken via mail, telefoon en skype/zoom. Bestanden stuur ik via de mail naar je toe. Er is altijd wel een manier om te blijven communiceren.

Wat kost het?

Een website & branding hoort naar mijn idee net zo uniek te zijn als de ondernemer en zijn/haar bedrijf. Met steeds weer hun eigen unieke en professionele uitstraling. Mijn design zal daarom altijd volledig aansluiten op jouw wensen en ideeen.

Omdat iedere website & branding op maat gemaakt wordt, zijn de kosten voor het ontwerp niet van tevoren vast te leggen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek gaan we jouw wensen en eisen bespreken en op papier zetten. En naar aanleiding van al deze gegevens zal ik jou vervolgens een offerte toesturen. Tussentijdse besprekingen over de voortgang van ons project zit hier uiteraard bij inbegrepen.

Laten we samen werken aan een geweldig project!