Gratis website snelheidscheck

Een snelle website is van belang.

Want…voor elke 2 seconden laadtijd, verlies je 4.3% winst/omzet. Dus als jouw website 4 seconden laad ipv 2 sec, dan kun jij bijna 5% aan winst verliezen. auch.

Maar nóg vervelender: 79% van je bezoekers, zullen niet meer terugkeren naar je website. Dat percentage is echt mega hoog! van de 100 bezoekers komen er gewoon 79 niet meer terug.

Daarnaast is een snelle website ook nog eens heel belangrijk voor je vindbaarheid. Google geeft “strafpunten” als jouw website te traag laadt. Dus ook daarom wil je een snelle website.

Maar hoe weet je of je website snel is? En wat moet je doen als je website dat niet is?

No worries! Daarom heb ik de website snelheidscheck in het leven geroepen.

Je ontvangt een persoonlijke rapport over jouw website. In dit rapport vind je een overzicht van de snelheidspresetatie en ontvang je tips en quickwins om je website direct te versnellen.

.
Cheryl Porcelijn Cprecision snelheidscheck website snelheid meten

Hi, Ik ben Cheryl

Strategisch Webdesigner, Techgirl. Proud Nerd en Podcaster.

Ik help creatieve en ambitieuze ondernemers met ontwerpen en bouwen van een website zodat ze nooit meer hoofdpijn hebben door technisch geneuzel en ze meer mensen kunnen helpen terwijl ze werk doen waar ze echt van houden.

Wat ik het mooist vind aan mijn vak? Dat ik mee kan groeien met de ondernemers waarmee ik samenwerk. Een lange relatie opbouwen, helemaal diep in het bedrijf verweven zijn en daardoor mee kunnen denken op allerlei lagen.

Versimpelen is mijn motto. Keep it simple. Nog te vaak zie ik ondernemers stagneren op de technische onderdelen in het bedrijf. Of vertonen zij “uitstelgedrag” omdat de website goed genoeg is, om te lanceren.

Ik wil mijn mijn bedrijf zoveel mogelijk ondernemers verder helpen zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn en gelukkig van worden: een empire opbouwen.

Sinds januari 2020 ben ik een podcast gestart, waarin ik wekelijkst tips en tricks deel over het maken, onderhouden en uitbouwen van jouw website. De A Piece of Website podcast. Mijn missie is om er voor te zorgen dat de techniek van jouw website A piece of cake wordt!

In het weekend zul je mij al snel in het bos tegenkomen waar ik heerlijk geniet van een wandeling met mijn hond. Maar ik kan ook genieten van een goed boek, of een goeie plaat, met een dekentje en heerlijke kop koffie.

Paar weetjes: Ik verzamel boeken, ik ben echt een nerd, ik heb het Ehlers Danlos Syndroom en ik ben links(on)handig