Liefs van Linda

Alles voor jouw creatieve avontuur

Premium website

“Graag neem ik je mee op dit creatieve avontuur! Met workshops, inspiratie en mooie producten wil ik zorgen voor ontspannen creatieve verbinding. Kijk rustig rond, boek een workshop of vraag vooral als je meer wil weten.”

www.liefsvanlinda.nl

Een geweldige website voor de creatievelingen onder ons. Leer handlettering via een van de Instagram Workshops of koop je favoriete pennen en tools. Deze website heeft een volledige geïntergreerde webshop. Als peroonlijke finish touch voor dit project heb ik gebruik gemaakt van Linda’s eigen handlettering lettertype. 

Focuspunt van de website: Deze website is puur ingericht voor verkoop van producten en cursussen. 

Resultaat: Functionele, gebruiksvriendelijke converterende website.

Cheryl heeft voor mij een compleet nieuwe website gebouwd inclusief webshop waar ik zeer tevreden over ben. Door haar enthousiasme was ik na de eerste kennismaking overtuigd: deze sociale techgirl moet ik hebben! Bij het uitwerken en de eerste opzet van de website die ik van Cheryl kreeg merkte ik dat ze goed geluisterd had naar wat ik voor ogen had. Hierdoor stond er van begin af aan een website die precies bij mijn bedrijf en branding past!

Daarnaast is het heel fijn dat ik Cheryl altijd lastig mag en kan vallen met vragen als iets niet helemaal naar behoren werkt. Ze denkt met je mee en komt met oplossingen. Súper fijn!

En dan zijn er nog de kleine attenties die op onverwachte momenten in je brievenbus liggen die  ervoor zorgen dat je je als klant gezien en gewaardeerd voelt.

Als jij op zoek bent naar iemand die je kan ondersteunen met het bouwen van een website zodat je bedrijf online staat als een huis. Dan is Cheryl degene die je moet hebben!

Linda

Liefs van Linda

Wil jij ook op jouw eigen unieke manier opvallen?

Plan een gratis belafspraak