Hester de Boer

Dé Haarmanager

Brand Identity + Website 

Mijn missie is: Jou laten stralen! Je een heerlijke relaxte beleving te geven in mijn salon.
Je kunt onderuitzakken en je volledig overgeven aan het moment. Ik wil graag alles met aandacht doen en alles wat je aandacht geeft wordt mooier. Dit geldt ook voor de aandacht die je thuis aan je haar besteed, ik vertel je hier graag over!
Ik geef altijd een volledig advies: wat is de beste coupe, kleur, product, tips voor hoe je haar te stylen enz enz enz. Ik hou van de combinatie kleuren en knippen. Mijn visie is dan ook dat elke kleur die ik maak voor je haar jouw coupe versterkt

Brand Identity

Deze branding valt binnen de Winter (seizoen)
Klasse, vrouwlijk, luxe.

Logo design

Aa

Playlist Script

Raleway

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Sed  lectus nibh.

Uitingen (drukwerk)

Website

Hester de Boer is Haarmanager én Dé Communicatiecoach. Binnen Haarmanager is zij kapster en helpt ze iedereen aan het haar dat bij hen past. 

Hester is een zeer enthousiaste en bewogen vrouw die van aanpakken weet. Niet alleen dat, ze heeft ook nog eens een berg aan ervaring. 

Merkwaarden: vrolijk en vrouwlijke, klasse. 

Focuspunt voor de website: voor iedere website word er een doel bepaald. Wát is het belangrijkste dat er op de site moet gebeuren. In het geval van de Haarmanager is het hoofddoel het maken van een afspraak.

“Super dank je wel Cheryl dat je mijn website zo goed hebt gemaakt, precies zo dat die echt bij mij past. Er viel een last van mijn schouders af toen we besloten dat jij dat allemaal voor mij ging regelen. Toen kon ik mij bezig houden met waar ik goed in ben. Je luistert goed, je denkt mee, je bent creatief, je geeft advies en je bent professioneel. Dit allemaal op een relaxte manier, ik had vanaf moment 1 er 100% vertrouwen in.”

Hester de Boer

De Haarmanager & Dé Communicatiecoach

Wil jij ook op jouw eigen unieke manier opvallen?

Plan een gratis belafspraak