Marjolein Kellerhuis – Geniet Mee

Zakelijke live evenementen en eventboxen op maat

Het doel voor de website

De website van Marjolein was nodig aan vervanging toe. De indeling en uitstraling klopte niet meer bij het aanbod en de expertise. 

Het doel van de website was om de website een beleving te maken. Kwaliteit en genieten maar toch zakelijk, waren een aantal merkwaarden. Daarbij zit in de website een groot blogplatform. 

Daarnaast is het ook belangrijk dat de site gemakkelijk zelf bij te houden is. 

 

genietmee.nl

Marjolein EventPA en helpt ondernemers en bedrijven bij het organiseren van live events. Zo kun je bij haar terecht voor locatie, concept, techniek en design.

De website

Voor ik begon met de website, stond er nog heel veel aanbod op wat al lang niet meer van toepassing was. Hierdoor kreeg ze nog steeds aanvragen die niet meer bij haar paste. Door de website aan te pakken, hebben we heel duidelijk gemaakt wat Marjolein doet, zonder verlies van de branding.

Daarnaast is het blogplatform wat is geïntergreerd in de website een manier voor andere ondernemers om met haar samen te werken. 

Marjolein vult dit blogplatform zelf heel gemakkelijk aan en ontvangt ondertussen meer dan 200 bezoekers per maand.  

Zo fijn dat Cheryl de redesign van mijn website heeft gedaan. Eigenlijk moest alles aangepakt worden. Het aanbod, de uitstraling, indeling en opbouw van de website. De hele website is nu naar een hoger niveau getild zonder dat dit ten koste is gegaan van de herkenbaarheid van GenietMee.  Cheryl werkt snel, komt haar afspraken na en meest belangrijke, ze voelt direct aan wat je graag wil. Dit laatste werkt zo fijn en is voor mij echt een must. Op deze manier kan ik het namelijk met vertrouwen loslaten en me volledig focussen op m’n eigen werk.

Verder heeft ze veel kennis en kan je daardoor goed adviseren. Wat je wel of wat je juist beter niet kunt doen. Heerlijk zo’n tech-girl die alle technische werkzaamheden uit handen neemt waar ik echt helemaal niks mee heb. Je snapt wel dat Cheryl voortaan onderdeel blijft uitmaken van team GenietMee!

Marjolein Kellerhuis

EventPA, www.genietmee.nl

Ook toe aan een website die echt bij je past en voor jou werkt?

Plan een gratis belafspraak