Dietist Rotterdam

Fit & vitaal met échte voeding

Brand Identity + Website 

Praktijk Diëtist Rotterdam is gespecialiseerd in
maag-darmklachten, 
hormoonproblemen, vermoeidheid en burn out klachten

Brand identity

Deze branding valt binnen de Lente (seizoen).
Fun, sprankelend, welkom, vitaal.

Logo design

Icons

Aa

Nimbus Sans

Futura light

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Sed  lectus nibh.

Website

Dit is een rebrand project. De bestaande stijl en website voldeden niet meer aan deze tijd en ook de gebruiksvriendelijkheid van de oude site was ver te zoeken. Hiermee zijn we aan de slag gegaan. 

Merkwaarden: Fun, sprankelend, welkom, vitaal

Focuspunt voor de websitevoor iedere website word er een doel bepaald. Wát is het belangrijkste dat er op de site moet gebeuren. In het geval van Diëtist Rotterdam staat een afspraak maken op nummer 1.

“’Ik ben erg blij met het resultaat van mijn nieuwe website, Cheryl heeft goed geluisterd naar mijn wensen en aangevoeld wat ik wilde voor mijn nieuwe site!

Na een aantal informatieve gesprekken met diverse webdesigners had ik met Cheryl de juiste klik en heb ik ervoor gekozen om met haar samen te gaan werken en dat is goed bevallen. Het totale pakket van huisstijl vernieuwing en een website die helemaal anno 2019 maakt mij heel blij, kortom ik ben super tevreden.

Gesina Hammad

Diëtist Rotterdam

Wil jij ook op jouw eigen unieke manier opvallen?

Plan een gratis belafspraak

Ontvang mijn nieuwste podcast-aflevering als eerst in je mailbox

Schrijf je in en ontvang iedere vrijdag automatisch een mailtje met de allernieuwste aflevering. 

Bedankt voor je inschrijving. Vanaf nu ontvang je iedere vrijdag automatisch mijn nieuwste podcast in je inbox. Zo mis je geen enkele aflevering. Veel luisterplezier!