Ik ben Cheryl. Webdesigner & Techgirl.

Ik heb een enorm zwak voor website en techniek (in de breedste zin van het woord), maar ook voor strategie en ondernemen. Niet gek dus dat ik jaren geleden besloot me te laten opleiden tot Webdesigner. In Den Haag studeerde ik Communicatie en Multimedia Design, waar ik tijdens mij studie naar Londen vertrok om mijn droomstage te doen bij Mindcorp, een geweldig Digital Design Agency.

Terug in Nederland ben ik niet stil gaan zitten. Niet alleen was er werk aan de winkel voor CPrecision, systemen mijn vak veranderen ook continu. Dat betekent dat ik me, wanneer het maar kan, bijschool, zodat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen. Ik verslind boeken over allerlei werk-gerelateerde  onderwerpen. Van design tot strategie en van e-mailmarketing tot podcasts. Gelukkig ben ik dol op mijn vak en lees ik al deze informatie net zo lief als de serie van Dan Brown

Altijd een stap extra

Ik ontwerp en creëer unieke websites voor creatieve en ambitieuze ondernemen die voor ze werken, waardoor zij kunnen groeien in bereik en in omzet. Daarom houdt een traject bij CPrecision niet op wanneer de website is neergezet.

Met een mooi en goede website die aansluit bij wie je bent en wat je als bedrijf wilt uitstralen, ben je er nog niet. Ik doe een stap extra en ontwikkel een website op maat maar vooral ook op basis van een doel, zodat je straks precies weet hoe je jouw website voor je kan laten werken. Ook na oplevering van je website ondersteun ik je heel graag zodat jij kunt groeien. Ik wil niets liever dan dat jij alles uit je website haalt wat erin zit. Dáár wordt-ie tenslotte voor gemaakt.

Dol op groei

Het andere onderdeel van CPrecision waar ik enorm trots op ben is de Academy. Alle deelnemers van de Academy worden bij de hand genomen en leren stap voor stap hoe zij zelf hun website kunnen ontwikkelen. De Academy gaat terug naar de basis: wat wil je uitstralen en wat wordt het doel van je website. Als je dat voor jezelf duidelijk hebt ontdekt, kun je gaan bouwen aan je site. Dan pas weet je welke  hoe jij je website kunt inrichten. Ik geniet als ik zie wat voor sprongen de ondernemers  maken die de afgelopen tijd de Academy hebben gevolgd.

‘Success is building long term relationships’

– Cprecision

Weten wat ik voor je kan betekenen?

Bekijk dan mijn volledige aanbod

Ontvang mijn nieuwste podcast-aflevering als eerst in je mailbox

Schrijf je in en ontvang iedere vrijdag automatisch een mailtje met de allernieuwste aflevering. 

Bedankt voor je inschrijving. Vanaf nu ontvang je iedere vrijdag automatisch mijn nieuwste podcast in je inbox. Zo mis je geen enkele aflevering. Veel luisterplezier!