Hi, ik ben Cheryl Porcelijn

Ik help creatieve en ambitieuze ondernemers met ontwerpen, bouwen en optimaliseren van hun website waardoor ze nooit meer hoofdpijn hebben door technisch geneuzel, zodat ze meer mensen kunnen helpen terwijl ze werk doen waar ze echt van houden. Ik zorg ervoor dat wat jij in je hoofd hebt, werkelijkheid wordt.

Ik ben al 12 jaar actief als webdesigner, ik heb ondertussen 100 websites gemaakt en ik ben onderweg zoveel wijzer geworden over hoe je de klant nu écht goed bedient. Over waar een goede website aan moet voldoen. Over welke rollen jij hebt te spelen als webdesigner en nog veel meer.

 

Mijn fascinatie voor websites en technologie, in de breedste zin van het woord, heeft me op een boeiende reis gebracht.

Jaren geleden besloot ik mijn roeping te volgen en mezelf op te leiden tot webdesigner. In Den Haag studeerde ik Communicatie en Multimedia Design, en tijdens mijn studie had ik het voorrecht om naar Londen te gaan voor mijn droomstage bij Mindcorp, een vooraanstaand Digital Design Agency.

Terug in Nederland ben ik niet stil blijven zitten. De wereld van webdesign en technologie evolueert voortdurend, en ik blijf mezelf bijscholen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Ik verslind boeken over allerlei werkgerelateerde onderwerpen, van design tot strategie, en van e-mailmarketing tot podcasts. Gelukkig ben ik net zo gepassioneerd over mijn vak als over de boeken van mijn favoriete auteur, Kate Mosse.

Altijd een Stap Extra

Mijn missie is het creëren van unieke websites voor creatieve en ambitieuze ondernemers die hen helpen groeien in bereik en omzet. Bij CPrecision gaat mijn betrokkenheid echter verder dan alleen het bouwen van een website. Ik ontwikkel websites op maat, gericht op specifieke doelen, zodat je precies weet hoe je jouw website voor je kunt laten werken. Ook nadat je website is opgeleverd, sta ik voor je klaar om je te ondersteunen bij je groei. Ik wil niets liever dan dat jij het maximale uit je website haalt, want daar is hij uiteindelijk voor bedoeld.

Dol op Groei

Wat ik het meest waardeer aan mijn vak, is dat ik samen met de ondernemers waarmee ik werk, kan groeien. Ik hecht waarde aan het opbouwen van langdurige relaties en diepgaande betrokkenheid bij elk bedrijf waar ik mee samenwerk. Dit stelt me in staat om op verschillende niveaus mee te denken en de best mogelijke kwaliteit te leveren. Technische ondersteuning bieden is voor mij vanzelfsprekend, zodat mijn klanten altijd kunnen blijven groeien en hun dromen kunnen najagen.

Passies en Missie

Naast mijn werk ben ik een enthousiaste fan van “Supernatural,” met een speciale bewondering voor Jensen Ackles en zijn project, Radio Company. In 2022 heb ik een opleiding ontwikkeld voor webdesigners, en mijn missie is om binnen twee jaar 100 getalenteerde webdesigners op te leiden en de opleiding te accrediteren. Mijn ultieme doel is de wereld van webdesign te transformeren en een blijvende impact te creëren, zodat elke ondernemer toegang heeft tot een webdesigner die ze nooit meer willen laten gaan.

Meest recente projecten

Als je geïnteresseerd bent in webdesign, samenwerking of gewoon een praatje wilt maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Laten we samen werken aan een stralende digitale toekomst!