Over Mij.

Hi, ik ben Cheryl Porcelijn, creatieve director

“Success is doing what brings you joy”

Het was 2008, het jaar dat ik begon aan mijn mbo-opleiding interactief vormgeven. Ik kwam toen voor het eerst in aanraking met webdesign, coderen en ontwerpen van…

Naast alle andere vakken die ik had, was deze combinatie goud waard. Het feit dat je iets ontwerpt, als een puzzel in elkaar zet/codeert en vervolgens de hele wereld jouw werk kan zien “blew my mind”. Ik wilde daarom dan ook niets liever dan me hier extra in te verdiepen.
Tijdens mijn mbo jaren heb ik talloze boeken en artikelen verslonden om te leren wat ik nu allemaal weet.

In het 2e jaar werd het mij helemaal duidelijk. Ik begreep hoe het proces van een website werkte. Ik begreep wat er nodig was en dat bleef uiteraard niet onopgemerkt bij mijn medestudenten. Want ondanks dat we allemaal dezelfde opleiding deden en dus dezelfde lesstoffen kregen, was de informatie niet bij iedereen even helder en overzichtelijk. Ze schroomden dan ook niet om mijn hulp te vragen wanneer ze er niet uit kwamen of advies nodig hadden. Sinds die tijd begon bij mij ook het besef door te dringen dat ik het fijn en leuk vond om mijn kennis te delen en anderen te helpen. Al die kennis die ik zelf had opgedaan, kon ik op een positieve en dankbare manier inzetten door mensen te helpen. Wat was er dan nog meer mogelijk?

In 2011, dus tijdens mijn studie,  besloot ik mijn eigen bedrijf te starten. En sinds die tijd mocht ik dit mooie bedrijf “mijn eigendom” noemen.

Grappig genoeg hadden we in het vierde en laatste jaar het vak “ondernemingsplannen”. Dit gaf mij de kans om mijn visie “vast” te leggen en kon het groeiproces beginnen!
Na mijn MBO – opleiding succesvol afgerond te hebben in 2012, ben ik, dankzij mijn vader, de HBO gaan doen, want eigenlijk smaakte het wel naar meer. Mijn (werk) ervaring kwam tijdens deze opleiding goed van pas. Mede dankzij mijn ervaring en zelfstandig kunnen werken en plannen, kon ik mijn droom waarmaken en ben ik tijdens mijn studie in een fantastisch bedrijf stage gaan lopen in Londen, UK.

Dankzij mijn website/portfolio, werd ik aangenomen. Het bedrijf kon namelijk zien wat ik allemaal in huis had. Hoe krachtig is dit?

Over de kracht van websites gesproken. De website van mijn stagebedrijf bleef ook niet geheel onopvallend. Mijn baas had klanten uit verschillende landen, zelfs uit Azie!

Tijdens deze stage heb ik ook van alles geleerd over branding. Website en branding gaan hand in hand samen en is een essentieel onderdeel van je onderneming; herkenbaarheid en online zichtbaar zijn.

Ik werd verliefd op deze krachtige combinatie. Zo leergierig als ik ben, heb ik hier uiteraard ook alles over uitgezocht. Mijn stagebegeleider in Engeland was de creative director. Hij heeft mij van alles geleerd over typografie en logo’s, dat was trouwens zijn passie, en hierdoor werd grafisch design ook mijn passie.

Na zeer succesvol afgestudeerd te zijn van het hbo, ben ik meteen in het diepe gesprongen en ben ik als fulltime zzp-er aan de slag gegaan. Ik was er klaar voor om enthousiaste, ambitieuze en hardwerkende ondernemers te ondersteunen en te begeleiden in het creëren van een mooi en succesvol bedrijf d.m.v. het ontwerpen van websites en branding. Om ze te helpen online zichtbaar te krijgen en hun dromen werkelijkheid te laten worden.

Dit wil ik graag bereiken door met mijn klanten een langdurige werkrelatie aan te gaan. Onze samenwerking stopt dus niet per definitie na het opleveren van een website en/of branding. Sowieso ben ik altijd bereikbaar voor advies en tips. Maar na oplevering bestaat er altijd nog de mogelijkheid om iets aan jouw website te veranderen of aan te passen. Wil je bijvoorbeeld pagina’s, foto’s of teksten toevoegen, dan kun je dat gemakkelijk zelf. En mocht het niet lukken, dan kun je altijd een beroep op mij doen. Een nieuwe website laten maken is dus helemaal niet nodig. Ik lever dus duurzame websites op. Daarin onderscheidt ik me van vele andere webdesigners.

Wat jij ook als ondernemer doet, jouw werk mag gezien worden. Het is tijd voor een stevige basis; Een duurzame website en branding die naadloos aansluit op jouw persoonlijkheid, kernwaarden en why. Tijd dus om echt te ondernemen en te groeien, om echt zichtbaar te worden en je dromen (net zoals wat ik deed) werkelijkheid te laten worden! Pak je kans!

Ik ben Cheryl en ik ben creative director.

Deze ondernemers zijn het avontuur aangegaan

"Super dank je wel Cheryl dat je mijn website zo goed hebt gemaakt, precies zo dat die echt bij mij past. Er viel een last van mijn schouders af toen we besloten dat jij dat allemaal voor mij ging regelen. Toen kon ik mij bezig houden met waar ik goed in ben. Je luistert goed, je denkt mee, je bent creatief, je geeft advies en je bent professioneel. Dit allemaal op een relaxte manier, ik had vanaf moment 1 er 100% vertrouwen in."

Hester de Boer | Dé communicatiecoach

"Hoi Cheryl, Bedankt voor de super website voor Het huis van Tante Trees. Je hebt ons een hoop werk uit handen genomen, waardoor wij weer andere zaken konden afhandelen. Contact met jou gaat als vanzelf, je weet waarover je praat en je komt met ideeën waar wij weer niet aan denken. Cprecision staat voor ons voor; snel, to the point, transparant, behulpzaam en menselijk! Precies wat we zochten. Onwijs bedankt!"

Het huis van tante Trees

"Beste Cheryl, Graag wil ik je ontzettend bedanken voor de mooie website die je voor mij gemaakt hebt. Na een goed gesprek over wat ik voor ogen had en hoe jij dat zou invullen, had ik er direct een goed gevoel over. En dat heb je zeker waar gemaakt. Het gehele proces was je ook goed bereikbaar voor vragen die ik had, en flexibel met de dingen die ik anders zou willen, een topsamenwerking. Niet alleen ik, ben er zeer tevreden over, ook krijg ik goede reacties vanuit mijn bestaande klantenkring en dat is toch waar het uiteindelijk om gaat."

Marco de Keizer | De Keizer timmerwerken

"Cheryl, je ademt visual design. Mooi om te zien hoe je met hart en ziel ondernemers inspireert en n identiteit geeft voor hun bedrijf! En ik kan niet wachten tot je webshop zich verder uitbreidt met door jouw zelf ontworpen superhandige tools en producten!!"

Ingrid Jager-Verhagen | SHIFTing & Star Yoga

Hoe ik werk naar hét resultaat waar jij op wacht.

Iedereen heeft een specifieke werkwijze. Ik dus ook. En ik werk net zo lang door aan een project tot het helemaal is wat jij wilt. Heb je nog geen idee over wat je wilt? Dat geeft niets, want daar ligt mijn kracht. En daarin werken wij samen.

Bekijk mijn pagina “waarom zou jij voor mij kiezen” om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Zullen we een kopje koffie doen?

Copyright

© 2011 – 2018 CPrecision.
Alle rechten zijn voorbehouden
KVK:56864620