Ik ben Cheryl. Web & Branding designer.

Ik heb een enorm zwak voor kleuren en vormen, maar ook voor strategie en ondernemen. Niet gek dus dat ik jaren geleden besloot me te laten opleiden tot Web- en Branding designer. In Den Haag studeerde ik Communicatie en Multimedia Design, waarna ik naar Londen vertrok om me verder te laten opleiden bij Mindcorp, een geweldig  Digital Design Agency.

Terug in Nederland ben ik niet stil gaan zitten. Niet alleen was er werk aan de winkel voor CPrecision, systemen mijn vak veranderen ook continu. Dat betekent dat ik me, wanneer het maar kan, bijschool, zodat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen. Ik verslind boeken over allerlei werk-gerelateerde  onderwerpen. Van design tot strategie en van e-mailmarketing tot podcasts. Gelukkig ben ik dol op mijn vak en lees ik al deze informatie net zo lief als de serie van Dan Brown

Altijd een stap extra

Met CPrecision wil ik ondernemers helpen beter zichtbaar te worden, waardoor zij kunnen groeien in bereik en in omzet. Daarom houdt een traject bij CPrecision niet op wanneer de branding is neergezet. Met een mooi logo en een goede website die aansluiten bij wie je bent en wat je als bedrijf wilt uitstralen, ben je er nog niet. Ik doe een stap extra en ontwikkel een strategie op maat, zodat je straks precies weet hoe je jouw branding voor je kan laten werken. Ik wil niets liever dan dat jij alles uit je branding haalt wat erin zit. Dáár wordt die branding tenslotte voor gemaakt.

Dol op groei

Het andere onderdeel van CPrecision waar ik enorm trots op ben is de Academy. Alle deelnemers van de Academy worden bij de hand genomen en leren stap voor stap hoe zij zelf hun branding kunnen ontwikkelen. De Academy gaat terug naar de basis: wie ben je, wat doe je en vooral waarom. Als je dat voor jezelf duidelijk hebt ontdekt, kun je gaan bouwen aan je branding. Dan pas weet je welke  uitstraling je naar de buitenwereld toe wilt hebben. Ik geniet als ik zie wat voor sprongen de ondernemers  maken die de afgelopen tijd de Academy hebben gevolgd.

‘Success is building long term relationships’

– Cprecision

En wie ben jij? Laten we kennis maken.

Plan een gratis belafspraak