Over Mij.

Hi, ik ben Cheryl Porcelijn, creatieve director

Ik ben Cheryl Porcelijn. Web & Branding designer bij Cprecision.

Professioneel en als ondernemer met zichtbaarheid bezig zijn is het leukste dat er is. Daar ben ik goed in en daar hou ik van. Ik ben Cprecision al op mijn 18e gestart. Ondanks dat ik een jonkie ben, wist ik en weet ik heel duidelijk wat ik wil: hele mooie kwaliteit leveren. Daar ben ik goed in.

Tijdens mijn studie Communicatie en Multimediadesign (CMD) aan de Haagse Hogeschool, was ik een uitblinker in mijn vak. Sindsdien ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen en groeien. En mijn klanten groeien met mij mee. Ik werk het allerliefste voor ondernemers met een creatief beroep, zoals kappers, weddingplanners en bijvoorbeeld artiesten. Hun ziel en passie laten zien, de persoon en de professional heel sterk tot zijn recht laten komen. Dat is voor mij Branding. Het is niet alleen een digitale vingerafdruk, het is je levensadem. Daarin ga ik tot het uiterste. Om het allermooiste te maken. Het móet kloppen.

‘Herkenbaarheid en online zichtbaar zijn,
ik ben verliefd op deze krachtige combinatie’.

Een website en branding gaan hand in hand en zijn essentieel voor je onderneming.

Ik onderscheid mezelf door continu up-to-date te blijven in mijn vakgebied. Daar valt wat mij betreft ook marketing, seo en social media onder. Alles wat een merk en de ondernemer versterkt. Ik stap met een klant het proces in, zonder dat hij of zij hoeft na te denken over de technische en grafische details.

Dat proces is gebaseerd op een langdurige werkrelatie. De samenwerking – en mijn werk – stopt dus niet altijd met het opleveren van de website of de branding. Klanten mogen altijd een beroep op mij blijven doen.

Ondernemen geeft vrijheid

Het is zo fijn om ondernemer te zijn, mijn eigen tijd in te delen en te werken waar en wanneer ik dat wil, af en toe heerlijk kunnen genieten van mijn hond, Koda. Met heerlijke wandelingen in de pauzes en weekenden. Maar ook werken met super fijne klanten en partners. Mooie producten ontwikkelen en een klant zien groeien met zijn of haar website en branding. Het is een cadeautje en ik prijs mezelf enorm gelukkig dat ik dit mag doen.

‘Success is building long term relationships’

– Cprecision

Geen groot bureau

Ik ben een eenpitter, net als jij. Je werkt direct met mij samen. Ik neem elke maand slechts een beperkt aantal projecten op, zodat ik jou mijn onverdeelde aandacht kan geven.

Persoonlijk contact

k wil jou graag leren kennen en weten wie je bent.
Wat jouw passies, dromen en interesses zijn. Je sterke en je minder sterke kanten.
w

Samenwerken

In contact zijn met elkaar. Keuzes bespreken en de route doorlopen, of bijstellen. Een project doen we samen zonder dat je technisch en grafisch hoeft in te vallen.
{

Eerlijkheid

Komt van twee kanten. Het is de basis voor vertrouwen en het uitgangspunt voor een goede samenwerking. Kwetsbaarheid mag er zijn. Oprecht advies ook.

Mijn grootste inspiraties 

Ik heb mijn leerschool in Londen gehad, bij Mindcorp een geweldige Branding & Digital Agency. De eigenaar, Andrew Robinson kon vloeken als Gordon Ramsey. Hij had hele hoge eisen en juist van hem heb ik heel veel geleerd. Ik werkte aan grote opdrachten en heb daarmee de kracht van lange termijnrelaties ontdekt. Zo wil ik het ook. Andrew is een enorme inspiratie voor mij.

Bij de Amerikaanse Marie Forleo volg ik B-School: hoe je als online ondernemer succesvol kan zijn. Een geweldig inspirerende vakvrouw met heel veel kennis en ervaring. Marie ademt branding. Alles klopt gewoon. Heerlijk om te zien hoe zij zichzelf presenteert en haar merk uitdraagt.

En ik ben groot fan van de Britse Carrie Green. Zij is, net als ik, op zeer jonge leeftijd begonnen. Ze was het eerste jaar totaal niet succesvol, maar is nu zo groots dat ze anderen ondernemers helpt starten met hun bedrijf. Ze heeft awards gewonnen en doet het gewoon heel erg goed.

Ik moet ook zeker mijn moeder niet vergeten! Mam is zonder twijfel mijn allergrootste  inspiratie!

De Web & Branding designer waar iedereen mee wil werken

Mijn ambities voor de toekomst zijn veelomvattend. Ik wil die web & branding designer zijn waar mensen voor in de rij willen staan. Ik wil heel goed, nog veel beter worden in mijn vak. Uitmuntend zelfs. En mijn klanten zo goed begeleiden dat ze enorm succesvol worden door mijn input. Dat is mijn ambitie en dat ik daar ook de erkenning voor krijg, dat is mijn cadeautje. Mijn visie is dat ik binnen vijf jaar een heel stabiel en goed team heb, waarmee ik aan duurzame, lange termijnrelaties met mijn klanten kan werken. Overal vandaan, waar ook ter wereld. Ook dat is precisiewerk!

Bouw een merk waar mensen geen genoeg van kunnen krijgen.