Meet-up!

Dé meet-up voor webdesigners en VA’s. Een trainingsdag vol “vakjargon” en fun!

1e editie: 16 september
10.00-16.00 in Hillegom 

Ben jij webdesigner of VA en wil jij je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied?
Dan heet ik je van harte welkom bij de meet-up voor webdesigners trainingsdag.

Nederland heeft enorm veel behoefte aan goede, kwalitatieve webdesigners omdat wij veel meer online zijn gaan ondernemen.

Het web is dé plek om nieuwe klanten aan te trekken. Maar dan moet je er wel voor zorgen dat de website die je maakt, er ook tussenuit springt. En jij, als webdesigner, hebt de taak een website zo te maken dat deze voor je klant gaat werken.

Maar hoe up-to-date is jouw kennis als webdesigner? En begeef jij je al in een goed werkend netwerk?

Een dag vol inspiratie, kennis en fun.

Deze dag staat volledig in het teken van websites en hoe je jouw skills nog verder kunt ontwikkelen om nog meer kwaliteit te kunnen leveren aan je klanten.

Het thema van deze meet-up is: “Dark Patterns”. Hoe maak je websites die niet manipulatief zijn maar die nog steeds klanten opleveren.

Maar er is meer

A

Niet alleen gaan we het hebben over je website skills maar ook over jou als webdesigner. Daarom komt Stineke Nanninga – Vitaloog en Amplitiedeskundige – vertellen over hoe je klanten kunt trekken door middel van verbinding en vanuit jouw talent.

A

Er komt fotograaf en jij krijgt een prachtige portretfoto die je vrij mag gebruiken.

A

Ik regel een heerlijke luxe lunch. 

A

Een leuke verrassing.

Het wordt een toffe dag. En hoe fijn is het dat je de hele dag in vakjargon kan praten met andere webdesigners/webdevelopers en VA’s en jij je kennis en je netwerk kan uitwisselen?

Even praktisch

Locatie

We zitten in het prachtige, Instagram-waardige 0252 Workspace, in Hillegom

w

Tijd

16 september 2022
De dag is van 10.00 tot 16.00
inloop vanaf 9.30 uur.

R

Tickets

Earlybird: €99,- (t/m 1 september)
Normaal: €150,- (t/m 14 september)

Bring-a-nerd: Wil je iemand meenemen? Gebruik de code Meetup2022 en ontvang 25% korting op beide tickets. Je betaald dus nog maar €75,- p.p.

Hi, Ik ben Cheryl

Strategisch Webdesigner,
Proud Nerd & Mentor

Ik help creatieve en ambitieuze ondernemers met ontwerpen, bouwen en optimaliseren van hun website waardoor ze nooit meer hoofdpijn hebben door technisch geneuzel, zodat ze meer mensen kunnen helpen terwijl ze werk doen waar ze echt van houden. Ik zorg ervoor dat wat jij in je hoofd hebt, werkelijkheid wordt.

Ik ben al 11 jaar actief als webdesigner, ik heb ondertussen 100 websites gemaakt en ik ben onderweg zoveel wijzer geworden over hoe je de klant nu écht goed bedient. Over waar een goede website aan moet voldoen. Over welke rollen jij hebt te spelen als webdesigner en nog veel meer.

In die ervaring heb ik ook geleerd hoe je zelf een eigen fijn webdesignbedrijf kunt opbouwen. Eentje die volledig bij je past. Om te werken vanuit je talenten.

De kennis die ik in de afgelopen 11 jaar heb opgebouwd wil ik graag delen met andere webdesigners. Daarom heb ik in juni 2022 een mentorship ontwikkeld speciaal voor jou als webdesigner of als je als VA veel met websites werkt.

Fun facts: 

🟢 Ik ben echt een “what-you-see-is-what-you-get-persoon”. 
🟢 Ik ben links(on)handig.
🟢 Ik heb een eigen mini-bibliotheek
🟢 Ik ben een enorme nerd
🟢 Ik heb het Ehlers-Danlos syndroom
🟢 Ik heb 14 jaar karate gedaan
🟢 Nu doe ik de kickboks zaktraining
🟢 Ik heb een grote hond genaamd Koda

 

 

Zie ik jouw tijdens de Meet-up?

Meld je direct aan en geniet van een dag nerden 🙂