Huisstijl pakket| €799

Een complete huisstijl, van a tot z

Een huisstijl zorgt voor herkenning van jouw bedrijf en moet volledig aansluiten bij jouw website, zodat je op alle gebieden herkenbaar bent voor je klanten.

Het ontwerp van jouw logo moet net zo duidelijk, uniek en herkenbaar zijn als een digitale vingerafdruk.
Het moet pakkend en krachtig zijn en  vooral jouw persoonlijkheid en de kwaliteit van jouw product of dienst uitstralen.
Klanten moeten jou direct aan jouw logo kunnen herkennen. Denk maar eens aan Nike. Wie kent en herkend dat tekentje niet?

Naast je logo is het belangrijk dat je visitekaartjes, social media uitingen, nieuwsbrieven, email formulieren, factuur formulieren etc. altijd dezelfde hoge kwalitatieve uitstraling heeft.

Een huisstijl is dus erg belangrijk en is onmisbaar wanneer je een goed bedrijf wilt neerzetten.

w

Vrijblijvend gesprek

Het eerste gesprek is altijd gratis. We bespreken hierin wat jouw wensen zijn en wat je doelen zijn. Heb je nog geen idee wat je wilt? Geeft niets, ik vraag je van alles en nog wat. We komen er samen geheid uit.

k

Kleur & Lettertype

Kleuren en lettertypes geven een bepaalde sfeer. Je ontvangt verschillende concepten hierover waarvan ik denk dat deze volledig bij jou aansluiten. Jij hebt uiteindelijk het eindoordeel. Met die kleuren en lettertypes gaan we verder.

Logo

Het logo wordt gebasseerd op de kernwaarden en jou “why” van je bedrijf. Dit hebben we in het eerste gesprek besproken. Het logo wordt jouw digitale vingerafdruk; een uniek product.

Social Media

Naast je vaste branding onderdelen gaan we ook aan de slag voor je visuele uitingen voor je social media kanaal. Je ontvangt een leuk pakket aan posts & covers voor max 2 social media kanalen naar keuze plus de canva link zodat je later zelf aan de slag kunt.

Brandbook

Om alles vast te leggen (lettertypes, de kleuren, gebruik van het logo op je social media uitingen etc), ontvang je een brandbook. Die kun je gebruiken als je bijvoorbeeld aan de slag gaat met je website, of geef hem aan degene die dat voor jou doet, zodat je huisstijl goed geïmplementeerd wordt.

Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn nog steeds belangrijk. Vooral als je veel mensen in persoon ontmoet. Neem ze daarom ook altijd met je mee. Je ontvangt 500 visitekaartjes van goede kwaliteit thuisgestuurd (drukkosten zitten inclusief in dit pakket).

Factuur

Naast je vaste branding onderdelen gaan we ook aan de slag voor je visuele uitingen voor je social media kanaal. Je ontvangt een leuk pakket aan posts & covers voor max 2 social media kanalen naar keuze plus de canva link zodat je later zelf aan de slag kunt.

Na oplevering

Geen zin/tijd om zelf aan de slag te gaan met je visuals? Dan sta ik uiteraard klaar voor je. Ik heb hier speciaal voor jou de 10-urenkaart (check het aanbod). Bekijk ook even mijn pagina “waarom zou je voor mij kiezen?” om te zien wat ik nog meer voor je kan betekenen

Voorbeelden

Wat anderen zeggen

"Super dank je wel Cheryl dat je mijn website zo goed hebt gemaakt, precies zo dat die echt bij mij past. Er viel een last van mijn schouders af toen we besloten dat jij dat allemaal voor mij ging regelen. Toen kon ik mij bezig houden met waar ik goed in ben. Je luistert goed, je denkt mee, je bent creatief, je geeft advies en je bent professioneel. Dit allemaal op een relaxte manier, ik had vanaf moment 1 er 100% vertrouwen in."

Hester de Boer | Dé communicatiecoach

"Hoi Cheryl, Bedankt voor de super website voor Het huis van Tante Trees. Je hebt ons een hoop werk uit handen genomen, waardoor wij weer andere zaken konden afhandelen. Contact met jou gaat als vanzelf, je weet waarover je praat en je komt met ideeën waar wij weer niet aan denken. Cprecision staat voor ons voor; snel, to the point, transparant, behulpzaam en menselijk! Precies wat we zochten. Onwijs bedankt!"

Het huis van tante Trees

"Beste Cheryl, Graag wil ik je ontzettend bedanken voor de mooie website die je voor mij gemaakt hebt. Na een goed gesprek over wat ik voor ogen had en hoe jij dat zou invullen, had ik er direct een goed gevoel over. En dat heb je zeker waar gemaakt. Het gehele proces was je ook goed bereikbaar voor vragen die ik had, en flexibel met de dingen die ik anders zou willen, een topsamenwerking. Niet alleen ik, ben er zeer tevreden over, ook krijg ik goede reacties vanuit mijn bestaande klantenkring en dat is toch waar het uiteindelijk om gaat."

Marco de Keizer | De Keizer timmerwerken

"Cheryl, je ademt visual design. Mooi om te zien hoe je met hart en ziel ondernemers inspireert en n identiteit geeft voor hun bedrijf! En ik kan niet wachten tot je webshop zich verder uitbreidt met door jouw zelf ontworpen superhandige tools en producten!!"

Ingrid Jager-Verhagen | SHIFTing & Star Yoga

FAQ

Hoe lang duurt een project?

Een starterspakket duurt ongeveer 6-8 weken, een losse branding en website ongeveer 3-4 weken. Het hangt van de schaal van het project en de snelheid van communicatie. Ik geef een schatting wat betreft het tijdsschema aan het begin van een project, maar als je een deadline hebt die je probeert te redden, laat het mij van tevoren weten zodat ik het kan proberen te realiseren!

Waarom duurt een project zo lang?

Een website en branding zijn niet “zomaar” gemaakt. Het moet volledig op jou aansluiten en het moet uiteindelijk ook in jouw voordeel gaan werken. Daar hoort een strategie bij. Daarnaast ben ik ook afhankelijk van de aanlevertijd van jouw feedback, teksten en foto’s.

Ik weet nog niet wat ik wil, kunnen we dan een project doen?

Ja, graag zelfs! Ik ben gespecialiseerd in het omzetten van een persoon naar een digitaal product. We komen er samen uit. Ik ga je allerlei vragen stellen waardoor jij goed gaat nadenken wat je wilt bereiken en wat je doelen zijn met jouw onderneming. Op basis daarvan gaan we aan de slag. Let’s do this!

Wat gebeurd er als ik een ontwerp niets vind?

Het kan uiteraard voorkomen dat je het écht helemaal niets vind. Ik ga voor een 100% tevredenheid en ga door tot jij een website en/of branding hebt waar jij trots op bent. Mocht het echt niet lukken? Dan bespreken we wat het plan is wat betreft eventuele vergoeding.

Wat moet ik zelf doen?

Ik vraag aan jou of je je teksten en foto’s wilt aanleveren. Voor de rest neem ik alles uit handen. Wil je de teksten ook uit handen geven? Geen probleem, ik heb een groot netwerk specialisten die graag willen samenwerken. Daar komen we wel uit.

Is een betaaltermijn mogelijk?

Ja, voor het starterspakket en de website (los) is er een betaaltermijn mogelijk. Bekijk mijn aanbod voor de prijzen.

Wat gebeurd er wanneer een project klaar is?

Een website is eigenlijk nooit echt “af”. Het groeit met je mee. Dat betekent dat er aanpassingen gedaan moeten worden. Denk aan pagina’s toevoegen, teksten en foto’s aanpassen etc. Elke website komt met een cms systeem zodat je dat zelf kunt doen. Maar wil je dat liever niet? Dan sta ik natuurlijk altijd klaar. Ik heb hier speciaal voor jou de 10-urenkaart (check het aanbod)

Hoe loopt het proces van een project?

We beginnen altijd eerst met een vrijblijvend gesprek (in persoon of virtueel). We maken op basis hiervan een plan.
Met de verzamelde informatie ga ik aan de slag met jouw personal branding. Wanneer dit goedgekeurd is, gaan we aan de slag met de website. We spreken in persoon af om een strategiesessie te doen. Dan ga ik aan de slag met het concept en bespreken we ook deze 1-op-1.
Zodra de website volledig is goedgekeurd gaan we hem online plaatsen en kun jij aan de slag

Ik wil iets anders, kan ik dan ook bij jou terecht?

Ja, uiteraard. Bekijk mijn pagina “waarom zou je voor mij kiezen” om te zien wat ik allemaal voor je kan betekenen. Mis je nog iets? Bel mij of vraag vrijblijvend een offerte aan

Voor wie doe je geen projecten?

Ik doe geen projecten voor “niet-serieuze” ondernemers. Ik werk niet met Ondernemers die niet willen investeren in een goede stevige en duurzame basis, om vanuit daar samen met mij groeien.

Laten we een bakkie doen