DIY: Kerstkaarten!

0
834
views
Diy Kerstkaarten 2017 Cprecision Designblog

Het laatste kwartaal is begonnen. Dat betekent dat de feestdagen niet ver weg meer zijn. Kerst staat om de hoek te wachten en dus ook de kerstkaarten. Een persoonlijke kaart en het liefst nog handgeschreven, dat gevoel dat je een kaartje ontvangt in de brievenbus, dat is toch fantastisch? En hoewel we in oktober vaak nog niet aan kerst willen denken, doe ik het nu toch, want….

Je moet nu al denken aan de kerstkaarten.  Als je op tijd wilt zijn met persoonlijke kerstkaarten te versturen, moet je deze maand aan de slag. De drukkerijen krijgen het namelijk steeds drukker de komende weken. Relatiegeschenken, kerstkaarten, noem het maar op. De drukkerijen draaien overuren voor ondernemers en (grote) bedrijven die opdrachtgevers graag een bedankje willen sturen.

Digitaal of print?

Je kunt uiteraard ook een kerstkaart digitaal versturen, ook dat is een leuke manier om je opdrachtgevers te bedanken en fijne feestdagen te wensen. Je houdt daarmee je contacten warm. Maar…jep, de maar…het nadeel van een digitale kerstkaart, is dat rond de kersttijd, de inbox van je opdrachtgever zo vol zit, dat het kan zijn dat je niet meer opvalt. Daardoor kom je niet zo gauw meer op in de gedachten van hem/haar.

Daarom raad ik aan om te investeren in het drukken van kerstkaarten. Het geeft iets persoonlijks, je komt hoe dan ook bij de opdrachtgever terecht en ze voelen zich ontzettend gewaardeerd. En dat is precies wat je wilt. Je bestaande klanten zijn het meest waardevol. Wie weet leidt dit tot nog meer opdrachten – win, win!

Printtip 

Waar kun je je kaartjes laten drukken? Dat kan bijvoorbeeld bij drukwerkdeal.nl of printenbind.nl. Ze zijn allebei snel en goedkoop. Voor kleine oplages (tot 200 stuks) is digitaal printen het goedkoopst. Voor grote oplages (vanaf 500 stuks) is offset printen weer het goedkoopst. Bekijk daarom goed hoeveel je nodig hebt om zo kosten te besparen. Drukwerkdeal.nl geeft dat heel netjes aan.

De kaarten laat je printen op A5, enkelzijdig, full-colour en ongevouwen. Bij Drukwerkdeal kun je heel makkelijk en goede keuze maken en geven ze ook aan wat zij aanbevelen. Makkelijker kan het niet. Klik en klaar, drukken maar!

Gratis (DIY) kerstkaarten!

Het ontwerpen van een kerstkaart kan veel tijd kosten. En als je zelf ook druk bent in deze tijd van het jaar, zit je er niet op te wachten om daar ook nog eens aan te denken. Daarom ben ik voor jou aan de slag gegaan. Ik heb 2 ontwerpen voor je klaar staan in Canva, je kunt hier je eigen tekst, logo en je naam inzetten. Downloaden en hup, doorsturen naar de drukkerij!
Ik leg je hieronder uit hoe je de kerstkaarten kunt aanpassen en downloaden (Maak wel even een gratis account aan).

Wil jij deze kerstkaarten gebruiken en je opdrachtgever, of iemand anders, een goed gevoel geven? Geef onderaan je e-mailadres op dan stuur ik ze meteen naar je toe!

Kom er je er niet uit met Canva en heb je hulp nodig? Of wil je liever een custom en uniek ontwerp maken maar heb je geen tijd/zin/inspiratie?
Ik sta voor je klaar. Stuur mij een mailtje dan bespreken we de mogelijkheden.

Vraag hier je kerstkaarten aan

Vul hieronder je e-mail in en ontvang de link naar de kerstkaarten. Hier kun je de tekst, je logo en je naam aanpassen.

Veel plezier ermee!

Please wait...

Bedankt! Je ontvangt je kerstkaarten snel in je inbox

 


Op de hoogte blijven van alles rondom mij en Cprecision? Vind mij hier:
1469288458_www_logo_social_media1469288455_email_mail_envelope_send_message1469288459_online_social_media_linked_in1469288446_facebook_online_social_media1469288449_online_social_media_twitter1469288460_pinterest_online_social_media1469288451_instagram_online_social_media 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.