BRANDING Identity

JOUW VISUELE IDENTITEIT

Er is maar één kans voor een eerste indruk. Laten we dat waar maken.
Samen ontwerpen we je huisstijl: je logo, kleuren, lettertypes en beeld. Zodat jouw merk professioneel, consistent en met precisie staat.

2 correctierondes, doorlooptijd 6-8 weken

Investering: €1950,- excl btw

Er is een aanbetaling van 30% om een plek vast te leggen in mijn agenda. Bij aanvang van het project betaal je 50% van het resterende bedrag. De laatste 50% wordt voldaan bij afronding en oplevering van het project.

1. Branding gesprek

Om je branding goed op je af te stemmen, gaan we eerst samen goed kennismaken. In dit gesprek gaan we aan de slag met jou als persoon achter het bedrijf. Wie ben je, wat zijn je kernwaarden wat wil je uitstralen?

2. Kleuren & letterypes

Kleuren en lettertypes geven een bepaalde sfeer. Je ontvangt verschillende concepten hierover waarvan ik denk dat deze volledig bij jou aansluiten. Jij hebt uiteindelijk het eindoordeel. Met die kleuren en lettertypes gaan we verder.

3. Logo design

Het logo wordt gebasseerd op de kernwaarden en jou “why” van je bedrijf. Dit hebben we in het eerste gesprek besproken. Het logo wordt jouw digitale vingerafdruk;
een uniek product. Je ontvangt een logopakket met logo-versies voor afdrukken en voor op het web.

4. Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn nog steeds belangrijk. Vooral als je veel mensen in persoon ontmoet. Neem ze daarom ook altijd met je mee. Je ontvangt 500 visitekaartjes van goede kwaliteit thuisgestuurd (drukkosten zitten inclusief in dit pakket)

5. Brandboek

Om alles vast te leggen (lettertypes, de kleuren, gebruik van het logo op je social media uitingen etc), ontvang je een brandbook. Die kun je gebruiken als je bijvoorbeeld aan de slag gaat met je website, of geef hem aan degene die dat voor jou doet, zodat je huisstijl goed geïmplementeerd wordt.

6. Social Media uitingen

Naast je vaste branding onderdelen gaan we ook aan de slag voor je visuele uitingen voor je social media kanaal. Je ontvangt een leuk pakket aan posts & covers voor max 2 social media kanalen naar keuze plus de canva link zodat je later zelf aan de slag kunt.

Wat anderen zeggen

"Super dank je wel Cheryl dat je mijn website zo goed hebt gemaakt, precies zo dat die echt bij mij past. Er viel een last van mijn schouders af toen we besloten dat jij dat allemaal voor mij ging regelen. Toen kon ik mij bezig houden met waar ik goed in ben. Je luistert goed, je denkt mee, je bent creatief, je geeft advies en je bent professioneel. Dit allemaal op een relaxte manier, ik had vanaf moment 1 er 100% vertrouwen in."

Hester de Boer | Dé communicatiecoach

"Hoi Cheryl, Bedankt voor de super website voor Het huis van Tante Trees. Je hebt ons een hoop werk uit handen genomen, waardoor wij weer andere zaken konden afhandelen. Contact met jou gaat als vanzelf, je weet waarover je praat en je komt met ideeën waar wij weer niet aan denken. Cprecision staat voor ons voor; snel, to the point, transparant, behulpzaam en menselijk! Precies wat we zochten. Onwijs bedankt!"

Het huis van tante Trees

"Beste Cheryl, Graag wil ik je ontzettend bedanken voor de mooie website die je voor mij gemaakt hebt. Na een goed gesprek over wat ik voor ogen had en hoe jij dat zou invullen, had ik er direct een goed gevoel over. En dat heb je zeker waar gemaakt. Het gehele proces was je ook goed bereikbaar voor vragen die ik had, en flexibel met de dingen die ik anders zou willen, een topsamenwerking. Niet alleen ik, ben er zeer tevreden over, ook krijg ik goede reacties vanuit mijn bestaande klantenkring en dat is toch waar het uiteindelijk om gaat."

Marco de Keizer | De Keizer timmerwerken

"Cheryl, je ademt visual design. Mooi om te zien hoe je met hart en ziel ondernemers inspireert en n identiteit geeft voor hun bedrijf! En ik kan niet wachten tot je webshop zich verder uitbreidt met door jouw zelf ontworpen superhandige tools en producten!!"

Ingrid Jager-Verhagen | SHIFTing & Star Yoga

‘Trust the Proces’

– Marcus Lemonis

Wil jij ook op jouw eigen unieke manier opvallen?

Plan een gratis belafspraak