BRANDING Identity

JOUW VISUELE IDENTITEIT

Er is maar één kans voor een eerste indruk. Laten we dat waar maken.
Samen ontwerpen we je huisstijl: je logo, kleuren, lettertypes en beeld. Zodat jouw merk professioneel, consistent en met precisie staat.

2 correctierondes, doorlooptijd 6-8 weken

Investering: €1950,- excl btw

Er is een aanbetaling van 30% om een plek vast te leggen in mijn agenda. Bij aanvang van het project betaal je 50% van het resterende bedrag. De laatste 50% wordt voldaan bij afronding en oplevering van het project.

1. Branding gesprek

Om je branding goed op je af te stemmen, gaan we eerst samen goed kennismaken. In dit gesprek gaan we aan de slag met jou als persoon achter het bedrijf. Wie ben je, wat zijn je kernwaarden wat wil je uitstralen?

2. Kleuren & letterypes

Kleuren en lettertypes geven een bepaalde sfeer. Je ontvangt verschillende concepten hierover waarvan ik denk dat deze volledig bij jou aansluiten. Jij hebt uiteindelijk het eindoordeel. Met die kleuren en lettertypes gaan we verder.

3. Logo design

Het logo wordt gebasseerd op de kernwaarden en jou “why” van je bedrijf. Dit hebben we in het eerste gesprek besproken. Het logo wordt jouw digitale vingerafdruk;
een uniek product. Je ontvangt een logopakket met logo-versies voor afdrukken en voor op het web.

4. Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn nog steeds belangrijk. Vooral als je veel mensen in persoon ontmoet. Neem ze daarom ook altijd met je mee. Je ontvangt 500 visitekaartjes van goede kwaliteit thuisgestuurd (drukkosten zitten inclusief in dit pakket)

5. Brandboek

Om alles vast te leggen (lettertypes, de kleuren, gebruik van het logo op je social media uitingen etc), ontvang je een brandbook. Die kun je gebruiken als je bijvoorbeeld aan de slag gaat met je website, of geef hem aan degene die dat voor jou doet, zodat je huisstijl goed geïmplementeerd wordt.

Wat anderen zeggen

"Cheryl, je ademt visual design. Mooi om te zien hoe je met hart en ziel ondernemers inspireert en n identiteit geeft voor hun bedrijf! En ik kan niet wachten tot je webshop zich verder uitbreidt met door jouw zelf ontworpen superhandige tools en producten!!"

Ingrid Jager-Verhagen | SHIFTing & Star Yoga

‘Trust the Proces’

– Marcus Lemonis

Wil jij ook op jouw eigen unieke manier opvallen?

Plan een gratis belafspraak

Ontvang mijn nieuwste podcast-aflevering als eerst in je mailbox

Schrijf je in en ontvang iedere vrijdag automatisch een mailtje met de allernieuwste aflevering. 

Bedankt voor je inschrijving. Vanaf nu ontvang je iedere vrijdag automatisch mijn nieuwste podcast in je inbox. Zo mis je geen enkele aflevering. Veel luisterplezier!