Betaalbaar webdesign

Betaalbaar webdesign met oog voor detail

Een mooie, moderne en up to date website die speciaal naar jouw wensen ontworpen wordt? Een website die perfectie uitstraalt en precies weergeeft waar jij en jouw bedrijf voor staat? En dat alles binnen je budget? Cprecision is expert in betaalbaar webdesign. Een mooie website, die uitstraalt wie je bent. Daarbij kun je ook  nog rekenen op persoonlijke aandacht en een fijne samenwerking.
Heb je interesse? Laten we dan eens een kop koffie samen drinken!

Een nieuwe huisstijl of complete webshop?

Of je nu op zoek bent naar personal branding, promotiemateriaal of betaalbaar webdesign, ik help je graag. Mijn naam is Cheryl, visual designer en met mijn bedrijf, Cprecision kan ik datgene doen waar ik gek op ben; ondernemers helpen aan een mooie site die echt laat zien waar ze voor staan. Perfectie in kleur, uitstraling, gebruikersvriendelijkheid. Ieder detail moet kloppen!
Ik bied bijvoorbeeld verschillende pakketten aan waaruit jij kunt kiezen. Wil je een enkele pagina, een volledige professionele website compleet met webshop en/of een nieuwe huisstijl? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Betaalbaar webdesign voor nu en in de toekomst

Een goed ontwerp dat aan je eisen voldoet is zeer belangrijk. Maar wat als je wensen in de loop van het jaar veranderen? Of je site heeft onderhoud nodig? Geen probleem. Ik bied ook de mogelijkheid om je site tussentijds te onderhouden en bijwerken.

Door middel van rittenkaarten (5 of 10) kun je uren inkopen. Eén rit staat gelijk aan één uur. Wil je bijvoorbeeld dat ik op regelmatige basis foto’s of teksten moet toevoegen om jouw website up to date te houden, dan is zo’n kaart ideaal. Deze schaf je van tevoren aan en als het nodig is kun je afhankelijk van het aantal uren die er nodig zijn, uren kopen tot de kaart vol is. Deze kaarten zijn onbeperkt geldig! Eventueel in overleg kun je natuurlijk ook meerdere uren inkopen.

Je eigen site, personal branding? Laten we afspreken

Je hebt vast al de scherp geprijsde pakketten voor websites en huisstijlen bekeken. Wil je meer info, een offerte op maat of ben je benieuwd naar de overige mogelijkheden? Laten we dan gewoon even afspreken. Ik kijk al uit naar een fijne samenwerking!