website & personal branding analyse

VERSTERK JOUW ONLINE IDENTITEIT

€99,-

Sluit jouw website en personal branding nog wel aan bij wie jij bent?
Wil je het anders maar weet je echt niet hoe?

Sluit jouw website en personal branding nog wel aan bij wie jij bent? Wil je het anders maar weet je echt niet hoe?

Hoe zou het voor je zijn als je website weer de persoon laat zien die jij bent? Dat je website het online visitekaartje wordt? En dat je daarmee meer klanten trekt en dus meer omzet geneert?
Een website is de must have voor iedere ondernemer. Maar hoe val je in al dat online geschreeuw op?
Door je unieke zelf te zijn en dat te laten zien op je website. Je website is vaak een eerste indruk en die moet spot on zijn.

Benieuwd hoe jouw website ervoor staat? Doe dan de website en branding analyse en versterk je online identiteit voor maar €99,- excl btw.

Waar gaan we naar kijken?

Teksten

Zijn je teksten gericht op je ideale klant? Is het duidelijk wat je why is en wat je aanbiedt?

Consitentie

Trek je je branding consistent door in al je uitingen? Op Social media, in je website etc.

Indeling

Is je site logisch ingedeeld en doet het waar een website voor bedoeld is? Namelijk e-mailadressen verzamelen, vertrouwen opbouwen, connectie maken en sales genereren.

PERSOONLIJK

Is je branding aangepast op wie jij bent, wat je kernwaarden zijn en wat je wilt uitstralen naar je (potentiële) klanten? Klopt het met je why?

Website design

Is je website mobiel vriendelijk? Ben je consistent met je typografie. Straalt het de juiste sfeer uit?

Benieuwd hoe jij er voor staat?

Cheryl heeft mij waardevol advies gegeven over hoe ik mijn toenmalige website kon verbeteren. De tips waren concreet en praktisch dus ik kon ze gelijk doorvoeren. Bedankt! Rosanne van Kaathoven

Trotse Pauw training & therapie

Lieve Cheryl, Wat een krachtige website analyse! Wow! Ik voelde dat er allerlei dingen anders konden, maar ik kon er niet de vinger op leggen en er geen woorden aan geven. Jij zei precies wat ik niet kon verwoorden en nu ben ik druk bezig om al jouw geweldige input te verwerken. Cheryl jij bent echt een topper! Denkt mee, leeft je in in de persoon, haalt er precies uit wat degene wel wil maar nog niet precies wist. Dat is echt een kunst op zich! Super bedankt! Je bent echt een vakvrouw Kristel van Lieshout

Kristel van Lieshout Coaching