Bouw een sterk merk waar je klanten geen genoeg van krijgen.

Ik help jou bij het neerzetten van elk onderdeel van jouw branding.
Een branding die niet alleen ijzersterk is, maar ook voor 100% bij jou past.

Dit is wat ik voor je kan betekenen

Zelf doen

Online trainingen

Mini-training: Bouw een sterk merk

In mijn mini-training, Bouw een sterk merk, help ik je een sterk kleurenpalet op te maken, help ik je de juiste lettertypes te kiezen en dat allemaal op basis van je merkwaarden, die je tijdens de mini-training gaat leren opstellen.

De Web & Branding Academy

De Web en Branding Academy is speciaal ontwikkeld voor de (startende) ondernemer die graag de touwtjes in eigen handen houdt. Via de Web en Branding Roadmap -mijn bewezen stappenplan- leer ik je hoe jij zelf aan de slag kunt gaan met jouw website en branding

Liever uitbesteden

Offline trainingen

Branding Strategiedag (groep)

Een offline training waarbij we samen gaan inzoomen op je bedrijf en je naar huis gaat met een strategisch brandingsplan op maat. Let op, er is maar beperkt plaats. 

Bouw een merk, geen bedrijf.

Branding Identiteit

Ik ontwerp voor jou een identiteit die jouw bedrijf op het lijf is geschreven. Dat betekent dat jij straks niet alleen een krachtig logo hebt, maar ook precies weet
welke kleuren, lettertypes en beelden je kunt gebruiken voor alle communicatie naar buiten. 
Ik ontwerp jouw branding identiteit graag voor je.

Branding Strategie 1-op-1 traject

Je wilt groeien, je voelt iets in je dat zegt “je kunt nog veel groter!”. Je wilt gaan maar je weet gewoonweg niet hoe. Dan is dit meest complete 1-op-1 traject geschikt voor jou. We gaan je hele bedrijf ondersteboven keren en creëren een branding strategieplan én daarbij alle behorende uitingen.

Deze ondernemers zijn samen met mij het avontuur aangegaan

"Super dank je wel Cheryl dat je mijn website zo goed hebt gemaakt, precies zo dat die echt bij mij past. Er viel een last van mijn schouders af toen we besloten dat jij dat allemaal voor mij ging regelen. Toen kon ik mij bezig houden met waar ik goed in ben. Je luistert goed, je denkt mee, je bent creatief, je geeft advies en je bent professioneel. Dit allemaal op een relaxte manier, ik had vanaf moment 1 er 100% vertrouwen in."

Hester de Boer | Dé communicatiecoach

"Hoi Cheryl, Bedankt voor de super website voor Het huis van Tante Trees. Je hebt ons een hoop werk uit handen genomen, waardoor wij weer andere zaken konden afhandelen. Contact met jou gaat als vanzelf, je weet waarover je praat en je komt met ideeën waar wij weer niet aan denken. Cprecision staat voor ons voor; snel, to the point, transparant, behulpzaam en menselijk! Precies wat we zochten. Onwijs bedankt!"

Het huis van tante Trees

"Beste Cheryl, Graag wil ik je ontzettend bedanken voor de mooie website die je voor mij gemaakt hebt. Na een goed gesprek over wat ik voor ogen had en hoe jij dat zou invullen, had ik er direct een goed gevoel over. En dat heb je zeker waar gemaakt. Het gehele proces was je ook goed bereikbaar voor vragen die ik had, en flexibel met de dingen die ik anders zou willen, een topsamenwerking. Niet alleen ik, ben er zeer tevreden over, ook krijg ik goede reacties vanuit mijn bestaande klantenkring en dat is toch waar het uiteindelijk om gaat."

Marco de Keizer | De Keizer timmerwerken

"Cheryl, je ademt visual design. Mooi om te zien hoe je met hart en ziel ondernemers inspireert en n identiteit geeft voor hun bedrijf! En ik kan niet wachten tot je webshop zich verder uitbreidt met door jouw zelf ontworpen superhandige tools en producten!!"

Ingrid Jager-Verhagen | SHIFTing & Star Yoga

Wil jij ook op jouw eigen unieke manier opvallen?

Plan een gratis belafspraak