Aanbod

Samenwerken met mij kan op verschillende manieren. Hieronder kun je mijn aanbod vinden. Wil je eerst overleggen wat het meest geschikt is voor jou of  heb je mijn hulp op een andere manier nodig , neem dan vooral contact met mij op. Dan bespreken wij samen de mogelijkheden

Website Analyse

Dat je website voor jou en je bedrijf moet werken, hoeft niet (technisch) ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Ik laat je zien welke aanpassingen je kunt doen op je website, zodat jij erop kunt vertrouwen dat deze ontworpen is om je bedrijf te laten groeien met de klanten die jij graag wilt.

€247,- excl btw

Een website op maat

Geschikt wanneer je jouw huidige website bent ontgroeit. Je bent gepassioneerder, gemotiveerder en creatiever dan ooit tevoren en dus helemaal klaar om verder te groeien! Ik neem het hele proces uit handen zodat jij meer tijd overhoudt voor je eigen klanten en geen hoofdpijn krijgt van alle technische shizzle. 

€4999 excl btw

Deze ondernemers zijn samen met mij het avontuur aangegaan

“’Ik ben erg blij met het resultaat van mijn nieuwe website, Cheryl heeft goed geluisterd naar mijn wensen en aangevoeld wat ik wilde voor mijn nieuwe site! Na een aantal informatieve gesprekken met diverse webdesigners had ik met Cheryl de juiste klik en heb ik ervoor gekozen om met haar samen te gaan werken en dat is goed bevallen. Het totale pakket van huisstijl vernieuwing en een website die helemaal anno 2019 maakt mij heel blij, kortom ik ben super tevreden.”

Gesina Hammad | Diëtist Rotterdam & Lichter Leven

"Super dank je wel Cheryl dat je mijn website zo goed hebt gemaakt, precies zo dat die echt bij mij past. Er viel een last van mijn schouders af toen we besloten dat jij dat allemaal voor mij ging regelen. Toen kon ik mij bezig houden met waar ik goed in ben. Je luistert goed, je denkt mee, je bent creatief, je geeft advies en je bent professioneel. Dit allemaal op een relaxte manier, ik had vanaf moment 1 er 100% vertrouwen in."

Hester de Boer | Dé communicatiecoach

"Beste Cheryl, Graag wil ik je ontzettend bedanken voor de mooie website die je voor mij gemaakt hebt. Na een goed gesprek over wat ik voor ogen had en hoe jij dat zou invullen, had ik er direct een goed gevoel over. En dat heb je zeker waar gemaakt. Het gehele proces was je ook goed bereikbaar voor vragen die ik had, en flexibel met de dingen die ik anders zou willen, een topsamenwerking. Niet alleen ik, ben er zeer tevreden over, ook krijg ik goede reacties vanuit mijn bestaande klantenkring en dat is toch waar het uiteindelijk om gaat."

Marco de Keizer | De Keizer timmerwerken

Weten welk pakket het meest geschikt is voor jou? 

Neem dan contact op