Ik help creatieve ondernemers bij het herontwerpen van een website waar ze verliefd op zijn

Je bedrijf heeft zich in enorm tempo ontwikkeld maar de website die je jaren geleden liet bouwen, of zelf hebt gebouwd, is achtergebleven.
Je website laat bij lange na niet meer het niveau zien waarop jij vandaag de dag levert. Het is tijd voor een volgende stap.

100

websites ontworpen voor verschillende ondernemers

50+

Website analyses uitgevoerd

13+

jaar ervaring als strategisch webdesigner

Waar moet je beginnen?

Je weet dat je website moet veranderen om jouw boodschap over te brengen maar precies daar loop je vast. Want welke technische snufjes heb je nodig? Jouw website moet misschien wel gekoppeld worden met externe systemen of er moeten veel functionaliteiten samen komen.

Zolang je website maar gebruiksvriendelijk blijft, toegankelijk voor jouw doelgroep of niche. En daarbij moet je website er ook nog eens super goed uit zien. Het is mijn expertise om complexe vraagstukken en functionaliteiten te vertalen naar gebruiksvriendelijke en inclusieve designs.

Hoe kan ik je helpen?

Laat ik je de informatie geven waar je naar op zoek bent. Welke van deze opties past het best bij jou?

Website analyse

Wist je dat het niet altijd nodig is om je website volledige opnieuw te laen maken? Als jij een goede basis hebt, kun je ook optimaliseren. Ik laat je zien welke aanpassingen je kunt doen op je website, zodat jij erop kunt vertrouwen dat deze ontworpen is om je bedrijf te laten groeien met de klanten die jij graag wilt.

Meer informatie…

Website op maat - traject

Geschikt wanneer je jouw huidige website bent ontgroeit. Dat kan door dat je bedrijf heel hard groeit, je bent veranderd van doelgroep of van message. Je bent gepassioneerder, gemotiveerder en creatiever dan ooit tevoren en dus helemaal klaar opnieuw te lanceren met een website die weer volledig bij je (bedrijfs)visie past. 

Meer informatie…

Wat klanten over mij zeggen

Cheryl was ons warm aanbevolen door een zakelijke relatie en zij heeft de verwachtingen meer dan waar gemaakt. De samenwerking hebben we als zeer plezierig en professioneel ervaren. Opvallend waren haar snelle responstijden en de ideale combinatie van creativiteit en technische kennis!

Michel Doppert

Lean Six Sigma

Ik ben erg blij met het resultaat van mijn nieuwe website, Cheryl heeft goed geluisterd naar mijn wensen en aangevoeld wat ik wilde voor mijn nieuwe site! Na een aantal informatieve gesprekken met diverse webdesigners had ik met Cheryl de juiste klik en heb ik ervoor gekozen om met haar samen te gaan werken en dat is goed bevallen. […]

Gesina Hammad

Diëtist Rotterdam

[…] Ik heb een eigen bedrijf in coaching. Het resultaat voor mij in onze samenwerking is dat ik werk aan mijn bedrijf en dat zij het mogelijk maakt. De stappen die nu gemaakt worden had ik niet alleen gekund. Investeren in je bedrijf is investeren in een goede website. En dat is het meer, meer dan waard! Dus gewoon DOEN!”

Ank Kampman

Weten welke oplossing de beste keuze is voor jou? Wil je kennismaken of heb je vragen?

Ik help je graag opweg, plan direct een afspraak in mijn digitale agenda.

Meest recente projecten

Wat klanten over mij zeggen

Voor Cheryl is niets teveel en te gek. Ze ontwerpt en weet alles van de techniek van websites en dat is zo fijn! Ze denkt goed met je mee en komt met toffe, praktische oplossingen. En ze werkt snel! Binnen een paar uur stampte ze een salespagina uit de grond. Ze communiceert heel direct en prettig en komt haar afspraken na. Aan een half woord heeft ze genoeg en haar designs kloppen bij wat ik wil uitstralen.

Annemieke van Waterschoot

Spiegelei communicatie

Zo fijn dat Cheryl de redesign van mijn website heeft gedaan. Eigenlijk moest alles aangepakt worden. Het aanbod, de uitstraling, indeling en opbouw van de website. De hele website is nu naar een hoger niveau getild zonder dat dit ten koste is gegaan van de herkenbaarheid van GenietMee. […] Je snapt wel dat Cheryl voortaan onderdeel blijft uitmaken van team GenietMee!

Marjolein Kellerhuis

GenietMee

Cheryl heeft voor mij een compleet nieuwe website gebouwd inclusief webshop waar ik zeer tevreden over ben. Door haar enthousiasme was ik na de eerste kennismaking overtuigd: deze sociale techgirl moet ik hebben! Bij het uitwerken en de eerste opzet van de website die ik van Cheryl kreeg merkte ik dat ze goed geluisterd had naar wat ik voor ogen had. Hierdoor stond er van begin af aan een website die precies bij mijn bedrijf en branding past! […]

Linda

Liefs van Linda

Hi, Ik ben Cheryl

STRATEGISCH WEBDESIGNER & Opleider voor webdesigners

Ik help creatieve en ambitieuze ondernemers met ontwerpen, bouwen en optimaliseren van hun website waardoor ze nooit meer hoofdpijn hebben door technisch geneuzel, zodat ze meer mensen kunnen helpen terwijl ze werk doen waar ze echt van houden. Ik zorg ervoor dat wat jij in je hoofd hebt, werkelijkheid wordt.

Na meer dan 13 jaar actief te zijn geweest als webdesigner, ben ik enorm trots op het feit dat ik meer dan 100 websites heb mogen creëren. Elke site vertelt zijn eigen unieke verhaal en door de jaren heen heb ik niet alleen de technische kant van een website geperfectioneerd, maar ook de kunst om echt te begrijpen wat mijn klanten nodig hebben.

Mijn reis in de wereld van webdesign heeft me niet alleen geleid langs technieken en design, maar ook langs de menselijke kant. Ik ben ervan overtuigd dat een goede website niet alleen mooi moet zijn, maar ook naadloos moet aansluiten bij de doelen en visie van jou als ondernemer.

Het draait om meer dan alleen pixels en lettertypes; het gaat om het vervullen van wensen en het creëren van een online ervaring die blijft hangen, zodat de website ook voor jou gaat werken.

Weten welke oplossing de beste keuze is voor jou? Wil je kennismaken of heb je vragen?

Ik help je graag opweg, plan direct een afspraak in mijn digitale agenda.